Катрин Макс ООД с най-голямата гама професионални хотелски сеш

Катрин Макс ООД с най-голямата гама професионални хотелски сеш

Цена: 43 лв.
Състояние: Ново
Доставка: За сметка на купувача

Професионални висококачествени сешоари за коса и тяло от ново поколение. Всички сешоари са предназначени за бани с висока посещаемост: хотели, молове, фитнес и козметични салони, басейни, учебни и детски заведения.
Катрин Макс ООД предлага богата гама от сешоари за коса и тяло с различен дизайн, цвят и мощност. Сешоарите са изработени от негорима инокс или ABS пластмаса в различни цветове и различна мощност. Разполагаме с модели в черен цвят, в цвят инокс, в бяло, в хром. Някои модели разполагат с изход за самобръсначка. Всички сешоари имат гаранционен срок от 2 до 5 години. За по-подробна информация и цени може да посетите фирмения ни сайт: www. katrin-max. com. При покупки на стойност над 200 лв. без ДДС е включен безплатна доставка за градовете Пловдив, София, Варна, Велико Търново, Бургас, Русе, Плевен, Пазарджик, Карлово, Смолян, Хасково, Асеновград, Габрово. Предлагаме на всички наши клиенти гаранционен и следгаранционен сервиз и поддръжка.
Освен автоматични сешоари за ръце, коса и тяло предлагаме и професионални дозатори (диспенсъри) за течен сапун, кърпи и хартия за ръце, ароматизатори и тоалетна хартия, санитарно и медицинско оборудване. Индустриална и домакинска хартия, каша и гелове за ръце. Работно облекло за еднократна употреба: бонета, калцуни, ръкавели, ръкавици от винил, латекс и нитрил, престилки, шапки, хотелски чехли и др.
Всички артикули са произведени от водещи европейски компании и имат съответните сертификати за произход и качество.
Може да поръчате през сайтовете ни или на национален телефон за поръчки за цялата страна: 070019901, както и на мейла: office@katrin-max. com
Направете правилния избор!

Сподели обяватаОбява №260420 Преглеждания: 158 Добавена: 3 Декември в 12:20

Подобни обяви

его шеф облекло за готвачи
1 лв.
гр. Пловдив 30 Януари в 12:54
Електрическа кушетка 2240 Eclipse 3 мотора - сива черна бяла
4 000 лв.
гр. Пловдив 11 Декември в 14:58
Безвреден препарат на гранули за разтопяване на лед и сняг
33 лв.
гр. Пловдив 3 Декември в 12:51
Много нови модели на професионални дозатори за течен сапун на пяна,
11 лв.
гр. Пловдив 3 Декември в 12:49
Професионални дозатори и диспенсъри за тоалетна хартия на ролки, пач
19 лв.
гр. Пловдив 3 Декември в 12:45