Катрин Макс ООД - професионалист в ароматизирането на магазини, офис

Катрин Макс ООД - професионалист в ароматизирането на магазини, офис

Цена: 11 лв.
Състояние: Ново
Доставка: За сметка на купувача

Предлагаме консултация от специалисти, които успешно могат да Ви насочат към уред и аромат необходими за Вашите нужди. Предоставяме на пазара голям избор от системи за ароматизация и над 100 вида аромати. Продуктите на нашата фирма са произведени от водещи Европейски фирми с дългогодишен опит и история в Арома-маркетинга, Ароматерапията и Аромакологията.
Можем успешно да Ви консултираме относно комплекс от дейности, които използват възможностите и влиянието на миризмите в поведението на човека като стимулират неговите покупателни потребности.
Ароматизират се различни помещения със специално подбрани миризми: търговските с цел увеличаване на продажбите, офисните – с цел повишаване работоспособността, обществените – за снижаване на агресията.
Чрез обонянието човека възприема огромно количество информация като голяма част от нея прониква в подсъзнанието. Ето защо, всички миризми са емоционално украсени – те са приятни или неприятни, „безразлични” миризми не съществуват. Ароматите имат способността да предизвикват мигновена емоционална реакция и оказват върху човешкия организъм непосредствено психологическо и физиологично въздействие.
Информацията, възприета с органите на обоняние, оказва най-бързо и непосредствено влияние при вземането на решения, в сравнение с останалите органи на възприятие..
Съвременните хора все повече помнят миризми, които асоциират с определени марки. Ако една компания успее да свърже душевното състояние на своите потребители с някой аромат, може да пренесе чувството на щастие и върху стоката.
Ако сте Рекламна агенция – използвайте аромат на цветя, който ще направи вашите потенциални клиенти сговорчиви и податливи на вашите внушения.
Ако сте фирма, предлагаща масови продукти (например екскурзии), можете да са доверите на аромат на морски бриз, с който да „атакувате” аудиторията. Ако пък предлагате мебели – ароматизирайте вашите рекламни материали с дъх на кедър. Рекламирате ли ново заведение – доверете се на аромата на кафе.
Ако сте фирма, предлагаща продукти, свързани с емоцията, трябва да се насочите към ароматите, които предизвикват усещане за щастие и по този начин да прехвърлите това чувство върху вашите продукти. В помощ могат да ви бъдат ароматите на трева, екзотични растения и плодове. Държите ли да предизвикате вашите клиенти към импулсивни покупки, използвайте аромат на грейпфрут. Ако сте фирма, предлагаща специализирани продукти за бебета, можете съвсем спокойно да се доверите на на сладката миризма на бебе. Ароматът на лавандула ще накара вашите клиенти да се отпуснат и да ви се доверят и по-дълго да разглеждат вашата брошура.
Следвайте най-съвременното течение в сферата на рекламата - ароматната реклама и създайте едно цялостно решение, което ще омая вашите клиенти. Доверете се на нашите сътрудници и резултаите нямя да закъснеят. Ще осигурите комфорт не само за Вашите клиенти/служители, но и на самите Вас!
За по-подробна информация и цени може да посетите фирмения ни сайт:
www. katrinmax. com; www. katrin-max. com
както и да се свържете с нас на тел: 070019901
e – mail: office@katrin-max. com

Сподели обяватаОбява №260422 Преглеждания: 217 Добавена: 3 Декември в 12:27

Подобни обяви

Метална ръкавица
161 лв.
гр. Пловдив 15 Февруари в 13:07
Чугунена електрическа месомелачка 32 с електромотор и метална фуния
270 лв.
гр. Пловдив 25 Ноември в 20:43
Дозатори диспенсъри за хартиени кърпи за ръце и консумативи за тях
11 лв.
гр. Пловдив 3 Декември в 12:10
Хигиенно оборудване и консумативи за санитарни помещения в детски град
11 лв.
гр. Пловдив 3 Декември в 12:14
Кошчета, четки, пепелници, контейнери за боклук, кошове за разделн
11 лв.
гр. Пловдив 3 Декември в 12:18