Работно облекло за еднократна употреба  ръкавици, престилки, бонета

Работно облекло за еднократна употреба ръкавици, престилки, бонета

Цена: 11 лв.
Състояние: Ново
Доставка: За сметка на купувача

Всичко това можете да намерите в онлайн магазина на фирмата за хигиенен мениджмънт и консултации www. katrin-max. com или www. katrinmax. com. Очакват ви ръкавици, шапки, бонета, престилки и калцуни за еднократна употреба с отлично съотношение цена – качество. Защо личните предпазни средства са за еднократна употреба? Както и да почиствате престилката или ръкавиците, винаги ще остане нещо по ръбовете и гънките, неизпрано и непочистено от препаратите. Еднократността ви дава изключително висока надеждност и сигурност, а това е безусловно изискване навсякъде, където се събират, обслужват и преминават големи потоци хора. Престилките са от полиетилен, с унифициран размер – в бяло и синьо. Могат да намерят приложение както в кухнята и здравните заведения, така и на всички силно замърсени места, изискващи почистване с агресивни препарати. Бонетата са от полипропилен. Един размер са. За доброто прилягане на главата се разчита на ластичния набор. Особено ефектна е високата шапка в бяло за готвачи. С еднократните шапки сте винаги спретнати. Не се притеснявате, че от главата ви може да падне косъм точно където не трябва или че може неволно да смените шапката си с тази на колегата. Предпазните ръкавици са на голяма почит във всички сфери на живота – като почнете от домакинството и стигнете до хирургичните зали. В онлайн магазина на Катрин Макс ви очакват ръкавици, подходящи за всякакъв случай. Разполагаме с ръкавици от латекс, винил и нитрил. Те прилягат добре на ръцете. Защитават отлично кожата и внасят гарантирана сигурност там, където това е необходимо. Еднократните калцуните са добра преграда между уличната мръсотия и обитателите на помещения с отслабени защитни сили. Разбира се, освен в здравни заведения, еднократните терлици и чорапи могат да се ползват и в производствени помещения, където изискванията за чистота са далеч над ежедневните представи за хигиена. Ако помещението, което искате да защитите чрез ползване на еднократни калцуни е с висока посещаемост, можете да се посъветвате със специалстите по хигиенен мениджмънт и консултация на Катрин Макс и да си осигурите машина за калцуни. Предлагаме няколко модела. Еднократните лични предпазни средства отдавна вече не са въпрос на разточителство и лукс. Те са необходимост точно така, както дезинфектантите и почистващите средства. Ако се затруднявате в подбора им – позвънете на Катрин Макс и ги помолете да ви помогнат.
Катрин Макс предлага безплатна доставка до Вашият обект в Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Пазрджик, Пещера, Русе, Плевен, Смолян, Кърджали, Хасково, Димитровград, Казанлък, Свиленград, Асеновград.
За по-подробна информация и цени, както и за поръчки може да посетите фирмените ни сайтове:
www. hartia. net, www. katrinmax. com, www. katrin-max. com, както и да се свържете с нас на националния телефон за поръчки: 070019901 или на
e – mail: office@katrin-max. com

Сподели обяватаОбява №260424 Преглеждания: 108 Добавена: 3 Декември в 12:38

Подобни обяви

его шеф облекло за готвачи
1 лв.
гр. Пловдив 30 Януари в 12:54
Метална ръкавица
161 лв.
гр. Пловдив 15 Февруари в 13:07
Чугунена електрическа месомелачка 32 с електромотор и метална фуния
270 лв.
гр. Пловдив 25 Ноември в 20:43
Дозатори диспенсъри за хартиени кърпи за ръце и консумативи за тях
11 лв.
гр. Пловдив 3 Декември в 12:10
Хигиенно оборудване и консумативи за санитарни помещения в детски град
11 лв.
гр. Пловдив 3 Декември в 12:14