Ново Гривна с естествени камъни - Халцедон и Хематит

Цена: 20 лв.
Състояние: Ново
Доставка: За сметка на купувача

Ново! Гривна с естествени камъни - Халцедон, Хематит и Цирконий, ръчна изработка.
Халцедонът е зареждащ камък. Той е способен да абсорбира негативната енергия и да я преобразува в положителна, като по този начин предотвратява последващи лоши събития. Този кристал спомага за постигането на хармония между дух-душа, ум и тяло. Засилва великодушието и щедростта у човека. Според древните ръкописи халцедонът е амулет подходящ за моряците. В миналото се е смятал за любовен камък, привличащ сърцата на мъжете към жената. Монголите наричат халцедона "камък на радостта" и вярват, че той е способен да отблъсне мъката. Синкавият халцедон елиминира гнева и пристъпите на меланхолия. Той е камък на съзиданието и свежите идеи. Подкрепя промените и тяхното по-лесно приемане. Засилва възможностите за слушане и комуникация. Използва се при учене на нови езици и подобрява паметта. Смята се, че той притежава способността да нормализира както кръвното налягане, така и работата на сърдечния мускул. Този минерал принадлежи изцяло на женското начало. Той помага за стремежите на жените към любов и семейно щастие.  В източните страни от него се правят защитни амулети, чиито свойства са пропъждането на тъгата и донасяне на радост на своя притежател.
Хематит.  Този камък защитава от магии и поглъща всички лоши вълни, насочени срещу неговия собственик. Още от древността е известно, че контактът на хематит с тялото стимулира образуването на червени кръвни телца. Особено ефективен е при анемия. Хематитът в комбинация с розов кварц помага при безсъние. Носен като гривна, хематитът дарява на притежателя си усещане за спонтанност и жизнерадост.  Има благоприятно въздействие за фокусирането на ума, за оригиналното и логическо мислене. Хематитът е особено удачен за привличане на пари. Той е известен и с насърчаването на любовните отношения и най-вече яснотата на емоциите.
Цирконий.  Гривните с цирконий понижават кръвното налягане. Смята се, че камъкът може да даде сила и жизненост през целия ден и да осигури здрав и здравословен сън през нощта. Той носи богатство и успех на своя собственик. В древни времена минералът е бил собственост на мъдреците, вярва се, че им носи знания за бъдещето, дарбата за прозрение и способността да проникват в мислите и вътрешния свят на други хора. Цирконият, носен като амулет, служи за защита срещу лъжци и недоброжелателни хора. Той се счита за идеалния талисман за бизнесмени, умствени работници, пътешественици.

ОБАДИ СЕ

Сподели обявата



Обява №234569 Преглеждания: 751 Добавена: 30 Април в 16:55Обновена: 2 Ноември в 09:36

Подобни обяви

Ново Фън Шуй Тибетска Гривна Шамбала
10 лв.
гр. Русе 17 Юли в 19:48
Ново Сребърна гривна Music
20 лв.
гр. Русе 17 Юли в 19:48
Ново Гривна с полускъпоценни камъни - Аметисти
20 лв.
гр. Русе 22 Септември в 21:52
Ново Гривна с естествен камък-тюркоаз и цирконий
15 лв.
гр. Русе 13 Ноември в 19:29
Ново Гривна с естествени камъни-кварц
15 лв.
гр. Русе 13 Ноември в 19:29