Ново Гривна с естествени камъни - Тюркоаз и Хематит

Ново Гривна с естествени камъни - Тюркоаз и Хематит

Цена: 20 лв.
Състояние: Ново
Доставка: За сметка на купувача

Ново! Гривна с естествени камъни - Тюркоаз и Хематит
Тюркоазът се счита за символ на щедрост, искреност и привързаност. Той запазва приятелствата и прави враговете приятели с времето. Когато е получен като подарък, камъкът носи богатство и щастие. Гривна от тюркоазени мъниста, абсорбира цялата негативност от тялото и ума и помага да развивате собствените си природни сили. Той служи също и за детоксикацията на организма от алкохол, замърсяване, отрова и радиация. Идеята е да се носи кръг от мъниста около една област на тялото така, че когато кръвта тече напред и назад през мястото, тюркоазът да я пречисти. Тюркоазът пpивлича cтpacт, любoв, мaтepиaлнo изoбилиe и дyxoвнo cъвъpшeнcтвo, нo тoй пoмaгa caмo нa дoбpитe цeли и чecтнo пocтигaнитe пoбeди. Тюркоазът пoмaгa зa изĸaчвaнe пo ĸapиepнaтa cтълбицa, пoмaгa cpeщy гpeшĸи, xapмoнизиpa oтнoшeниятa мeждy pъĸoвoдитeл и eĸип. Пpeĸpaceн тaлиcмaн зa xopa c oпacни пpoфecии и зa авантюристи, ĸoитo влизaт в oпacни cитyaции. Пoдapeтe нa вpaгa cи cин тaлиcмaн и cĸopo тoй щe oтпycнe xвaтĸaтa cи и щe нaмaли или нaпълнo пpeмaxнe нeгaтивитe, ĸoитo излъчвa ĸъм вac. Тюpĸoaзът e
пpeĸpaceн тaлиcмaн зa пътeшecтвeници. Днec c нeгo мoгaт дa ce пpeдпaзят oт нeпpиятнocти xopa, ĸoитo paбoтят нa дaлeчe – шoфьopи, мopяци и др. Кaмъĸът изчиcтвa биoпoлeтo и пoпълвa зaпaca oт жизнeнa eнepгия, ycпoĸoявa, peлaĸcиpa и вдъxвa жeлaниe зa живoт.
Хематит. Този камък защитава от магии и поглъща всички лоши вълни, насочени срещу неговия собственик. Още от древността е известно, че контактът на хематит с тялото стимулира образуването на червени кръвни телца. Особено ефективен е при анемия. Хематитът в комбинация с розов кварц помага при безсъние. Носен като гривна, хематитът дарява на притежателя си усещане за спонтанност и жизнерадост. Има благоприятно въздействие за фокусирането на ума, за оригиналното и логическо мислене. Хематитът е особено удачен за амулет за привличане на пари. Хематитът е известен и с насърчаването на любовните отношения, и най-вече яснотата на емоциите.

ОБАДИ СЕ

Сподели обяватаОбява №234572 Преглеждания: 865 Добавена: 30 Април в 17:52Обновена: 5 Май в 21:26

Подобни обяви

Ново 9 броя гривни с кристали и камъни
20 лв.
гр. Русе 27 Юни в 23:30
Ново Сребърна гривна 950 проба с естествени камъни - Ахат и Седеф
70 лв.
гр. Русе 1 Юни в 19:31
Ново Сребърна гривна пума 950 проба, ръчна изработка, уникат.
65 лв.
гр. Русе 1 Юни в 19:31
Ново Гривна с естествени камъни - Тюркоаз
15 лв.
гр. Русе 30 Май в 21:53
Ново Гривна с естествени камъни
45 лв.
гр. Русе 27 Май в 20:02