Мрежова фотоволтаична централа
13 500 EUR
гр. Пловдив 25 Септември в 09:19
Монокристален фотоволтаичен модул Jt400 SGh - 400wp
235,20 лв.
гр. Пловдив 27 Юли в 08:53
Монокристален фотоволтаичен модул Jt400 SGh - 400wp
225,30 лв.
гр. Пловдив 26 Юни в 13:40