Окултна литература - езотерика - 7 книги

Окултна литература - езотерика - 7 книги

Цена: 17 лв.
Състояние: Използвано
Доставка: За сметка на купувача

1/. "Траектория" от Пако Рабан - от един живот към друг - 1993г. Меки корици, състояние - отлично. ПРОДАДЕНА
2/. "Апокалипсис" - Пако Рабан - 1994г. Меки корици, състояние - отлично. ПРОДАДЕНА
3/. "Окултни загатки" от Бо Йин Ра. Категория - езотерика, меки корици, състояние - отлично - 1994г. издание. Дадени са ключови разяснения, които вълнуват човечеството: астрология, талисмани, амулети, загатки на сънища, гадателство, графология, хипноза, спиритизъм. ПРОДАДЕНА
4/. "Кришна: Изворът на вечното наслаждение"-2-ра част. От Шри Шримад-завладяващо описание на удивителните приключения и забавления на Бог Кришна на Земята преди пет хиляди годиниЕдновременно с това тази необикновена книга ни запознава с най-древната философия и култура на човешката цивилизация. Категория-Източна мъдрост, корици- меки, отлично състояние. Цена- 25 лв.
5/. "Прераждане и безсмъртие" - Патрик Друо. Методи за пътуване в миналото и бъдещето. Френският учен, освен че се опитва да обясни законите на прераждането и безсмъртието, разкрива тайните на кармата, влиянието на живота на зародиша и процеса на раждането върху характера на съдбата на отделния индивид, проблема около физическата смърт, методите за излизането от кармичната матрица, което освобождава човека от предопределеността в неговия живот.
категория: езотерика
година: 1993 г.
стр: 230
корици: меки
състояние: мн. добро
ПРОДАДЕНА
6/.."Прозорец към космоса" от Лияна Антонова. Певица, артистка и добре позната на няколко поколения. Тя е също автор на окултна литература, с трайни интереси в областта на астрологията, хиромантията, нумерологията. Книгата е в много добро състояние, меки корици. Цена - 17 лв.
7/. "Тайните на отвъдното" от Богомил Герасимов. Книгата е от категория Езотерика. Година на издаване - 2003г., страници - 407, меки корици. Състоянието и е много добро, към отлично за времето си. Увлекателно и опознавателно четиво. Цена - 20 лв.
Изпращам по ЕКОНТ или СПИДИ с оглед.

Сподели обявата



Обява №81478 Преглеждания: 210 Добавена: 23 Ноември в 17:54Обновена: 5 Септември в 00:26

Подобни обяви

The wicked wit of Oscar Wilde - Maria Leach
6 лв.
гр. София 9 Декември в 17:57
Skulduggery Pleasant Mortal Coil - Derek Landy
6 лв.
гр. София 9 Декември в 17:57
Луна и грош - Съмърсет Моъм
8 лв.
гр. София 24 Октомври в 10:42
Духовното пеене - Константин Мутафчиев
5 лв.
гр. София 16 Март в 05:22
Менопауза без лекарства - Д-р Маркъс Ло
6 лв.
гр. София 9 Април в 10:54