Филипа Морган Чосър и домът на славата

Цена: 7,99 лв.
Състояние: Използвано
Доставка: За сметка на купувача

Филипа Морган – Чосър и домът на славата
Битките от Стогодишната война отстъпват място на кратък и нестабилен мир. Англия е застрашена да загуби Аквитания, най-ценното си владение на континента. Видните аквитански благородници трябва да бъдат убедени да останат верни на крал Едуард ІІІ. Джон от Гонт, синът на краля, поверява тази деликатна мисия на покровителствания от него поет Джефри Чосър.
Чосър трябва да посети граф Дьо Гияк, в чийто замък е живял като пленник. Още по пътя става ясно, че някой полага усилия да спре английските пратеници. Чосър и спътниците му успяват да се доберат до замъка Гияк, за да установят, че противниците на английската кауза са успели да проникнат и тук. Скоро след това графът загива по време на лов, но Чосър е убеден, че смъртта му не се дължи на злополука.
Смъртта дебне отвсякъде – мярка се загадъчната фигура на монах, който следи Чосър още от Лондон, неясна е ролята на трупата странстващи актьори, които също пребивават в замъка, двусмислено е поведението на красивата вдовица на графа. Нападенията и убийствата продължават, а Чосър се опитва да открие нишката, която ще му помогне да стигне до виновника за тези злодеяния...
Година на издаване: 2008
Страници: 334
Корици: меки
Състояние: ОТЛИЧНО! НОВА!

Сподели обяватаОбява №57010 Преглеждания: 244 Добавена: 29 Юли в 07:21Обновена: 20 Юни в 06:54

Подобни обяви

Златото на Кивира Дъглас Перстън, Линкълн Чайлд
10 лв.
гр. Велико Търново Вчера в 06:57
The Wolf King - Alice Borchardt
3 лв.
гр. Велико Търново 2 Октомври в 11:02
Peter James Not Dead Enough
2 лв.
гр. Велико Търново 2 Октомври в 11:02
Track of a Killer Stephen Overholser
1 лв.
гр. Велико Търново 2 Октомври в 11:02
Фараон Болеслав Прус
8 лв.
гр. Велико Търново 2 Октомври в 11:02