Триколесни велосипеди

Триколесни велосипеди


“ЕКОТРАЙК-БГ” е българска компания за производство на триколесни велосипеди, помощни средства и аксесоари. Ние предлагаме три вида триколесни велосипеди:
- Градските триколесни велосипеди предлагат по-голяма стабилност в сравнение с обикновените велосипеди. Това ги прави идеални за хора, които имат проблем с баланса или се чувстват несигурни на две колела. Благодарение на конструкцията от две колела отзад и едно отпред, триколесните велосипеди осигуряват стабилност, маневреност и лекота при управление..
- Терапевтичните триколки могат да бъдат използвани като част от физическата терапия и рехабилитация за деца и възрастни със специални нужди или след заболявания, наранявания или хирургични процедури.
Използването на терапевтичен триколесен велосипед подпомага укрепването на мускулатурата в долната част на тялото и подобрява координацията и баланса.
- Карго триколките на ECOTRIKE. BG предлагат иновативно решение за бизнеси, които търсят ефективни и гъвкави методи за транспорт, съобразени с техните специфични нужди. Проектирани за различни ситуации, тези триколки предефинират транспорта на товари, като акцентират своята адаптивност към градска среда и индустриални условия.

Сподели обявата



Обява №268016 Преглеждания: 14 Добавена: 23 Октомври в 10:54

Подобни обяви

Продавам Шофьорски Книжки, Дипломи, Лични Карти и Паспорти - 088728042..
800 лв.
гр. Пловдив 7 Март в 20:35
Метални кутии за боя Пловдив
гр. Пловдив 12 Юли в 13:48
ВИП градинар, озеленяване и дизайн, абонаментна поддръжка.
гр. Пловдив 2 Септември в 14:00
Онлайн Аптека 36.6 - 366. bg
гр. Пловдив 20 Май в 07:32
Монтаж демонтаж на климатици
190 лв.
гр. Пловдив 29 Май в 06:25