Количка за Таттоо pro Ink

Количка за Таттоо pro Ink

Цена: 165 лв.
Състояние: Ново
Доставка: За сметка на купувача

Сгъваемият PRO INK асистент с компактни размери е изключително практична мебел, която е идеална особено за мобилни услуги. Дизайнът на мебелите ги прави леки, но в същото време стабилни, което се изразява в ефективност на работа. Благодарение на елегантния си завършек, той не само улеснява работата, но и придава професионален вид на интериора.
Малкият размер на сгънатата маса позволява лесно съхранение и удобно транспортиране на мебелите, което е от ключово значение при мобилните услуги. Продуктът е лесен за сглобяване, позволява ефективно обслужване на клиентите и увеличава гъвкавостта при адаптиране на пространството към различни нужди.
Сгъваемият асистент е основна част от оборудването за всеки, който цени стила и функционалността. Идеален е за студио за татуировки, а простата му структура улеснява защитата на повърхността с фолио. Рамката е изработена от здрав алуминий, а плотът е от ламинирана плоскост, покрита с имитация на дърво в нюанси на черно, благодарение на което масата изглежда естетична и се почиства лесно с влажна кърпа. Материалите, от които е изработен, значително влияят на комфорта при използване. Финишът му придава елегантен вид, което прави работата по-приятна.
Параметри:
- височина 81 см
- размери на плота: 40 х 60 см
Тегло: 7 кг

Сподели обявата



Обява №264475 Преглеждания: 23 Добавена: 23 Април в 13:01

Подобни обяви

Детско фризьорско столче BMW - бяла
730 лв.
гр. София 23 Април в 16:10
Детско фризьорско столче - състезателна кола
1 030 лв.
гр. София 23 Април в 15:57
Детско фризьорско столче - пожарна кола
1 160 лв.
гр. София 23 Април в 15:49
Детско фризьорско столче - Кола Джип
900 лв.
гр. София 23 Април в 15:38
Детско столче S42rs
428 лв.
гр. София 23 Април в 15:30