Детективска агенция Петрови и син

Цена: 1 лв.

Детективска агенция Петрови и син предлага бързи, точни и резултатни детективски услуги, професионални решения на проблемите на клиента, използвайки всички средства позволени от закона. Нашата детективска агенция предлага детективски услуги за частни лица (наблюдение и разкриване на изневери, издирване на лица, събиране на данни и сведения за хора и събития) и корпоративни детективски услуги (консултации на фирми, проучване на кандидати за работа, установяване и документиране на случаи на нелоялна конкуренция, изучаване на търговския пазар).
За оптимално изпълнение на поставените ни задачи разполагаме с богата техническа база, професионална детективска техника и шпионско оборудване, а и значителен професионален опит. Не е за пренебрегване и широката мрежа от контакти, които сме изградили в почти всички области на обществения живот.
Детективска агенция Петрови и син работи в цяла България - София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Благоевград и др. www. petrovdetective. com

veli petrov
гр. Велико Търново, Център
2 обяви на потребителя
ОБАДИ СЕ

Сподели обяватаОбява №264318 Преглеждания: 89 Добавена: 17 Април в 11:56