Измивна фризьорска колона Gabbiano barber Marcus - златисто черно

Измивна фризьорска колона Gabbiano barber Marcus - златисто черно

Цена: 1 850 лв.
Състояние: Ново
Доставка: За сметка на купувача

Впечатляващата фризьорска колона Gabbiano Marcus прави работата във фризьорския салон по-ефективна, улеснявайки извършването на основни процедури за коса, като измиване, боядисване и регенериране. Интегрираният дизайн осигурява удобство на използване както за фризьори, така и за клиенти, а визуално интересното кресло и декоративните полирани елементи придават на интериора уникален стил.
Визуално атрактивна черна керамична мивка с подходяща дълбочина улеснява извършването на процедурите, като предотвратява прекомерното пръскане на вода или продукти, използвани по време на лечението. Това позволява удобно и ефективно извършване на широка гама от услуги. Ъгълът на купата може да се регулира, което улеснява настройването на настройките според индивидуалните нужди. Високото качество на използвания материал прави мивката издръжлива, устойчива на обезцветяване и надраскване и много лесена за почистване. Наклонената облегалка и контурната яка осигуряват адекватна опора и комфорт при миене на косата.
Фризьорска колона е оборудвана с кран със смесител, който осигурява лесен достъп до топла и студена вода. Това ви позволява да регулирате температурата според индивидуалните предпочитания на клиента. Специално място за окачване на слушалката улеснява работата, а хромираният щепсел със специална цедка ви позволява да контролирате водния поток и да поддържате високи хигиенни стандарти в салона. Връзката за вода е поставена отзад, в естетичен елемент в златни нюанси, което ви позволява лесно да скриете всякакви тръби. Фризьорска колона е проектирана така, че да осигури комфорт при извършване на различни обработки. Поставка за кърпи, която може да се постави под подлакътника, значително улеснява работата.
Правилно профилирано кресло, напълнено с издръжлива пяна, осигурява лумбална опора и следователно висок комфорт при използване. Частично тапицираните, декорирани подлакътници позволяват правилното позициониране на ръцете и раменете на клиента. Покривало от синтетична кожа в нюанси на черно с естетични бели шевове гарантира дълготрайна издръжливост и лесно почистване. Оригиналният, елегантен външен вид на фризьорска колона придава на интериора неповторимо излъчване, а интересно профилираната основа и крачета придават стабилност. Комплектът включва пълни фитинги в златни нюанси, включително кран, душ слушалка и специални маркучи за осигуряване на пълен комплект инструменти за работа.
Тегло: 60 кг

Сподели обявата



Обява №263676 Преглеждания: 56 Добавена: 25 Март в 13:57

Подобни обяви

УВ лед лампа 9W за гел лак
20 лв.
гр. София 3 Януари в 09:03
Eлектрически пили за маникюр
40 лв.
гр. София 17 Януари в 13:13
Ваденки за нокти
1 лв.
гр. София 3 Март в 19:26
Прахоуловители за маникюр
70 лв.
гр. София 3 Март в 19:26
УВ лампа 36W за изпичане на гел
30 лв.
гр. София 22 Май в 10:11