код. 62609. Плодородна земеделска земя.

Цена: 62 000 лв.
Квадратура: 21000

код. 62609. Плодородна земеделска земя. Обработваема! Подходяща за инвестиция! С договор за аренда, сключен за година. Всички необходими документи са готови за сделка!
* Град Съединение е на 22 км северозападно от Пловдив. Население 5800 души, 58,6 души/km?, земл. 100,2 km?, надм. височина 280 m. Релефът е равнинен, климатът е преходно-континентален. Зимата е мека, а през лятото е умерено топло. Град Съединение е отлично благоустроено населено място, разполагащо с добре развита транспортна, промишлена и социална инфраструктура. Цялостна изградена електрификация, водоснабдителна мрежа, интернет и кабелна телевизия. Асфалтова пътна мрежа свързва града с гр. Пловдив, гр. Пазарджик и гр. Стамболийски, както и с околните по-малки населени места. На 7 км южно е АМ "Тракия”, трансевропейските коридори № 4 и № 8. През него минава основната ж. п. линия Пловдив-Панагюрище. На територията на Съединение има няколко фирми, специализирани в производствата на пластмаси и битови артикули. Застъпена е месопреработвателната, млекопреработвателната промишленост, производството на алкохол и хлебни изделия. Основно място заемат дървообработването, дърводобивът и транспортът. В града има средно училище, начално училище, детска градина, читалище и музей. На територията на населеното място работят общопрактикуващи лекари и стоматолози. Местният обичай „Кумата“ в гр. Съединение се провежда на 23 и 24 април – Лазаров ден и Връбница, има над 100-годишна традиция. Той е уникален и се отличава от останалите лазарски обичаи със своите костюми и начина си на провеждане. Костюмите са напълно автентични и се предават от поколение на поколение. Самата „Кума“ – водачката, се отличава от останалите с различна носия. „Кумата“ е пролетен женски обичай, отразяващ отношението на младите момичета към красотата и трудолюбието, показано в дрехите и в песните, които пеят. Обичаят „Куди“ е зимен мъжки обичай, отразяващ отношението на младите момци към трудолюбието.
* За максимално бърза информация по офертите, които Ви интересуват, моля пишете ни /кода на офертата и въпроси/ по Viber чат на тел. 0894 216 451!
КОНТИНЕНТАЛ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ - работи за Вас 24/7 уведомен по Вайбър чат.

Сподели обявата



Обява №263416 Преглеждания: 92 Добавена: 15 Март в 15:38