Код 61864. Панорамен имот, състоящ се от малка тухлена бетон вила 30м2

Код 61864. Панорамен имот, състоящ се от малка тухлена бетон вила 30м2

Цена: 23 000 EUR
Вид строителство: Тухла
Квадратура: 30
Двор: 600
Брой етажи: 1

кодг 61864. Панорамен имот, състоящ се от малка тухлена/бетон вила 30м2 и парцел 600м2. Намира се в ВЗ над Куклен с още около 70 вилни застроени имота /в земл. на с. Яврово/, Имотът не е ползван много време и има нужда от сериозен ремонт, свободни места за паркиране, мястото е разчистено и готово за терасиране, достъп по стръмен селски път.
* Гр. куклен е с население около 6000 души. Разположен е на 13 км от Пловдив, на 12 км от Асеновград, на 19 км от с. Бачково. Красивата природа и мекият климат в местността предлагат отлични възможности за отдих и почивка, далеч от шума и напрежението на големия град. Селището е водоснабдено, електроснабдено, изгражда се канализация. Транспортната инфраструктура на общината е представена основно с пътната инфраструктура. Присъствието на ЖП-мрежа е представена от изградената ЖП връзка гр. Пловдив – индустриалната зона около КЦМ ЕАД. Стопанско значение е огромно за транспортното обслужване на наличните производствени мощности. Този факт прави свободните площи в тази зона далеч по атрактивни за инвеститорите. Предимство е близостта до път ІІ-86-Пловдив - Асеновград - Смолян - Рудозем - Ксанти, което прави Бяло море и пристанище Порто-Лагос много по-близко от пристанище Бургас и Черно море. В непосредствена близост е разположено и летището в Крумово, което в близко бъдеще ще заработи с целия си капацитет. Редовен автобусен транспорт свързва града с областния център Пловдив. В Куклен има 2 училища, здравното обслужване е от 3 бр. лекарски практики, стоматологичното обслужване се извършва от петима стоматолози. В гр. Куклен са регистрирани и функционират около 150 фирми, принадлежащи към малкия и микро бизнес. Преобладават фирмите от шивашкият бранш, тези за услуги и от хранително-вкусовия сектор. В землището на гр. Куклен осъществяват своята дейност две от водещите фирми на областния промишлен комплекс - КЦМ 2000 АД и Агрия" АД. Градът е известен с манастира „Св. св. Козма и Дамян“. Кукленският манастир e български православен манастир, разположен в непосредствена близост, на 4 км извън град Куклен. Построен е до извор с лековита вода. В околностите има множество хижи и живописни еко пътеки, което допринася за развитието на планински туризъм.
* За максимално бърза информация по офертите, които Ви интересуват, моля пишете ни /кода на офертата и въпроси/ по Viber чат на тел. 0894 216 451!
КОНТИНЕНТАЛ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ - работи за Вас 24/7 уведомен по Вайбър чат.

Сподели обяватаОбява №253800 Преглеждания: 397 Добавена: 30 Март в 07:48