Код 61807. Производствена база 21дка - няколко сгради лице шосе

Код 61807. Производствена база 21дка - няколко сгради лице шосе

Цена: 240 000 EUR
Вид строителство: Тухла
Квадратура: 2000

код 61807. Производствена база, състояща се от няколко сгради и водни резервоари върху площ от 21дка.
В имота има битов и трифазен ток, канализация, интернет и видеонаблюдение.
С лице над 150 метра на подбалканския път София-Карлово., изключително подходящ за бизнес: тир паркинг, бензиностанция, комплекс и други
производства. В момента има 7 дка трайни насаждения от маслодайни рози, както и смокинова овощна градина.
* За максимално бърз отговор по имотите, които Ви интересуват, моля пратете ни кода на имота от описанието му /и въпроси, ако има/ със SMS или Viber чат на тел. 0894 216 451!
КОНТИНЕНТАЛ - ДВИЖИ НЕДВИЖИМОТО - 24/7 със SMS или по Viber чат!
* Рòзино е село в Южна България, община Карлово. То е най-голямото село в област Пловдив и шесто в България с население 4500души. Земл. 66,5км2, надм. вис. 500м. Село Розино е разположено между Стара планина и Средна гора. На запад най-близкото населено място е град Клисура – 9,4 км, на изток – село Кърнаре (7,2 км), а на югоизток е село Слатина – 4,5 км. Розино се намира на 24 км северозападно от гр. Карлово, на 83 км северно от Пловдив и на 116 км източно от София.
Днес селото е малък интернационал, в който живеят мирно и добросъседски няколко народности. А именно: българи, турци, цигани (4 вида – йерлии, лингури, лаудари и турски цигани), българи от пределите на днешна Албания, каракачани, власи. В центъра на селото са разположени най-важните институции: кметство, читалище, църква, джамия и училище.
Християнство (православие); евангелизъм; Българска божия църква; Свидетели на Йехова; Божия църква в България; Адвентисти от седмия ден; ислям.
Една от природните забележителности на селото е скалният феномен, наречен „Булският камък“. Той се намира на пътеката, която отвежда туристите към хижа „Козя Стена“ под връх Юмрука, от който както казват при ясно време се вижда р. Дунав през две живописни местности - Острова или Паниците. На запад от селото е Черни връх, а на северозапад е връх Вежен, откъдето извират реките Стряма, Въртопа, Бялата вода, а под него местностите Равна и Занога. Местният дял на Стара планина е един от най-богатите на водни ресурси, като почти във всяко дере тече поток или река. Други природни забележителности са „Човечетата“. Това са скали, намиращи се в балкана над селото, които, погледнати отдолу, приличат на малки човечета. Горите са богати на дивеч. В селото има минерален извор и баня. В близост до селото преминава река Стряма.
Всяка година около 24 май се отбелязва Празникът на розата. Хората отбелязват празника с танци и тържества.
Всяка неделя в селото става голям пазар, на който се събират много хора и от съседните села и градове.

Сподели обявата



Обява №252381 Преглеждания: 485 Добавена: 21 Февруари в 14:04