Ортопедични стелки за дюстабан плоскостъпие паднал свод Yekora

Ортопедични стелки за дюстабан плоскостъпие паднал свод Yekora

Цена: 24,90 лв.
Размер: 40
Състояние: Ново
Доставка: За сметка на купувача

Комфортът на краката и най-вече на ходилата е от голямо значение за общото състояние и здравето на тялото. Ходилата са ключът за свободните ни движения, без болка и неудобство, грижата за тях ни се възвръща като леко и приятно усещане при ходене и тичане. Добрият чифт стелки трябва да имат стабилна опора и обхват като същевремено да балансират силовата структура на стъпалото, за да може да се коригира неправилният начин на ходене.
Иновативните ортопедични стелки на Yekora Foot Expert спомагат за поддръжката на естествената извивка на ходилото.
Новият модел Yekora Foot Expert е с омекотяващи гел възглавнички на ходилото и петата, цялостно покритие от мемори пяна, които придават допълнителен комфорт и удобство при стъпване.
Изработен е специален дизаин за чашката на петата от TPU + гел, която предпазва петата ви по време на тежкото въздействие по време на бягане или ходене.
Дизайнът на ортопедичната крива на стелките за поддръжка на свода Yekora е предназначен да облекчава болката в петата и метатарзалите. Отговаря на извивката на долната повърхност на стъпалото, има функцията на опора на свода, приляга удобно на повърхността на крака и стои дълго време без умора.
Метатарзалгия представлява заболяване на меките тъкани на ходилото, което се характеризира с възпаление и болезненост на възглавничките на стъпалото в областта на метатарзалните кости.
Въпреки че, обикновено състоянието не представлява тежко увреждане, в някои случаи може да доведе до нарушаване ежедневните дейности и болката при ходене и изправено стоене да влоши качеството на живот.
При изработката на стелките Yekora са използвани най-висококачествените материали за да могат потребителите им да изпитат максимално удоволствие от ходенето или тичането от висококачествена дишаща кадифена тъкан с долен PU слой, издръжлив екологичен TPU материал за основа на стелката. Платът поддържа усещането ви за сухота, без мирис, като изсмуква влагата, която се отделя от краката ви. Идеален е за ежедневна употреба за мъже и жени. Лесни са за поставяне в различни обувки, мият се ръчно и съхнат бързо.
Размери:
XS - 35-37 номер
S - 38-40 номер
M - 41-43 номер
L -44-45 номер
XL- 46-48 номер
Тел: 0899 200 270
https: //yekora. com/
* Промо код "yekora10" за 10% отстъпка при покупка от нашият сайт за всички продукти *

Сподели обявата



Обява №252018 Преглеждания: 539 Добавена: 13 Февруари в 19:05

Подобни обяви

Мъжко непромокаемо сабо с отворена пета - 2 модела, 41
9 лв.
гр. София 3 Април в 17:44
Ортопедични 3 4 стелки за дюстабан плоскостъпие паднал свод Yekora
24 лв.
гр. София 9 Април в 15:45
Ортопедични подложки стелки Yekora тип чорап, за дюстабан плоскостъпие
17 лв.
гр. София 6 Май в 17:32