Тази обява е неактивна!

30A 12v-24v Автоматично 50V Контролер за зареждане от соларен панел

30A 12v-24v Автоматично 50V Контролер за зареждане от соларен панел

Цена: 29 лв.
Състояние: Ново
Доставка: За сметка на купувача

Характеристика:
1. Надстроена версия на контролера на соларния панел: Съвместим с 12V 24V система.  Този слънчев контролер за зареждане ви помага автоматично да управлявате работата на слънчевите панели и батериите във вашата слънчева система с помощта на вграден индустриален микроконтролер.  Няма нужда от нулиране, когато батерията се изтощи, тъй като помни различни параметри, зададени от потребителя.  Можете също така да зареждате своя телефон, таблет, компютър с двойни USB изходи до 5V/2,5A.
2. Безопасен за използване: Оборудван със защита от свръхток, защита от късо съединение, защита от обратна връзка, ниско напрежение, защита от презареждане, с пълно 3-степенно управление на зареждането с PWM.  Този 30A соларен контролер за зареждане ще ви помогне безопасно да увеличите ефективността на системата и да удължите живота на батерията.
3. LCD дисплей: LCD дисплеят ви информира за състоянието и данните.  Можете също така лесно да превключвате режими и конфигурации на параметри и можете да използвате контролера на различни места като дома, индустрията и бизнеса.
4. Множество електрически защити: Вградена защита от свръхток, защита от късо съединение, защита срещу обратна полярност, защита от отворена верига, автоматично възстановяване и без повреда на контролера, осигурявайки надеждна защита за вашето оборудване.
5. Добро разсейване на топлината: Двойна MOSFET защита срещу обратен ток, ниско генериране на топлина, всички електронни компоненти ще се нагреяват по време на работния процес, най-добре е да ги засенчите за по-добро разсейване на топлината и избягвайте пряка слънчева светлина или влажни места.
Описания:
LCD дисплеят ви информира за състоянието и данните.  Можете също така лесно да превключвате режими и конфигурации на параметри и можете да използвате контролера на различни места като дома, индустрията и бизнеса.  Вградена защита от свръхток, защита от късо съединение, защита срещу обратна полярност, защита от отворена верига, автоматично възстановяване и без повреда на контролера, осигурявайки надеждна защита за вашето оборудване.
Спецификации:
Материал: пластмаса и метал
Размер: 133 x 70 x 34 мм
Номинален ток: 30A
Макс.  PV напрежение: 50V
Номинално напрежение: 12V 24V Автоматично
Тип: соларен контролер за зареждане

Сподели обявата



Обява №251726 Преглеждания: 303 Добавена: 4 Февруари в 14:17

Подобни обяви

Цифров терморегулатор - 50.. 110 градуса
13 лв.
гр. Карлово 11 Юни в 07:01
Терморегулатор - Датчик, сонда за трморегулатор
4 лв.
гр. Карлово 11 Юни в 07:01
Програмируем таймер реле модул
21 лв.
гр. Карлово 11 Юни в 07:00
Мини Релета 12 волта 20 ампера 4 и 5 крачета
2 лв.
гр. Карлово 7 Декември в 14:36
DC 6 в 12 в 24 в 28 в 80 Вт 3A ШИМ със изключвател
9 лв.
гр. Карлово 18 Септември в 00:27