Компактна безжична прахосмукачка за дома и автомобила

Компактна безжична прахосмукачка за дома и автомобила

Цена: 40 лв.
Състояние: Ново
Доставка: За сметка на купувача

Компактна безжична прахосмукачка за дома и автомобила 2000mAh
Компактната безжична прохосмукачка е подходяща за домашна употреба в къщи или автомобила. Предназначена е за труднодостъпни места в къщи или за вашия автомобил, тъй като не е необходим достъп до електропреносната мрежа.
HEPA филтърът е лесен за сваляне. Не е необходимо да закупувате консумативи като филтри, за да я употребявате многократно. Просто сваляте наличния филтър почиствате го посредством измиване, подсушавате и връщате в прахосмукачката, която вече е готова за повторна употреба. По същият начин се почиства и контейнерът за прах и отпадъци. Голям капацитет на батерията. Функционира идеално цели 25 минути. Мощно всмукване, ефективно и бързо, стабилна и с ниско ниво на шум. С нея може да почиствате мека мебел, матраци, килими, седалките в автомобила, и пода. Премахва лесно праха и замърсяванията, което е удобно и спестява труд. Малкият размер позволява да бъде лесно съхранена. Предлага се с индикатор за батерията и два допълнителни накрайника за почистване на труднодостъпни места. Мини прахосмукачката се предлага с LED светлина, което улеснява почистването на тъмните ъгли. И е много лесно да се почиства и през нощта. След като се зареди напълно за 3-4 часа, тя може да се използва отново за продължителна работа, осигурявайки добри резултати за дълбоко почистване на домове и автомобили. Мощната прахосмукачка използва 42 ватов мотор с всмукваща мощност до 3,5Kpa, която може да почисти мръсотия, косми от домашни любимци и почти всяка друга бъркотия във вашето превозно средство и скрита дълбоко в килимите.
ОСОБЕНОСТИ:
След всяка употреба е препоръчително да почиствате прахосмукачката, за да функционира с максималния си капацитет на почистване. Внимание: след измиване на филтъра и контейнера е необходимо да бъдат идеално подсушени.
ДИЗАЙН:
Проектирана е с малък и компактен размер. Предлага се с LED вградено осветление, за да почиства и в малките и тъмни ъгли, където не бихте могли да почистите със стандартните прахосмукачки. Дисплеят показва следната информация: Червена светлина при зареждане, жълта светлина при пълно зареждане. С допълнителната приставка тип четка, може да почистите перфектно клавиатурата на вашия компютър, а с допълнителното изтънено удължение всяко недостъпно ъгълче в колата или дома. Обемът е малък и изискан, външният вид има дизайнерски усет.
КАК ФУНКЦИОНИРА:
С мощната смукателна сила на прахосмукачката може да почиствате всякакви повърхности. Не е необходимо да я включвате в електропреносната мрежа. Просто я зареждате и почиствате, където пожелаете. Идеална е за ваканция, вилата, на къмпинг или дълго пътуване.
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Цвят: Черен;
Материал: ABS пластмаса;
Тегло: 356 гр.;
Мощност: 42 W;
Батерия - 2000mAh литиева батерия;
Размер: 147 * 56 мм;
Време за зареждане: 3-4 часа.
КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ В ОПАКОВКАТА:
1 Прахосмукачка;
2 Приставки;
1 Кабел за зареждане;
Транспортна опаковка;
Гаранция: 12 месеца.
Изпращам с еконт с преглед и тест!

Сподели обявата



Обява №251555 Преглеждания: 410 Добавена: 28 Януари в 14:38

Подобни обяви

Kуфар с 4 колелета за лесно предвижване
45 лв.
гр. София 9 Януари в 08:05
Машина для изготовления сигарет Mini Mark
75 000 EUR
гр. София 21 Декември в 12:40
Орехотрошачка
12 лв.
гр. София 9 Януари в 14:37
Тава за печене на мъфини 12бр
15 лв.
гр. София 27 Ноември в 10:17
Дигитална мерителна лъжица с LСD диcплeй
17 лв.
гр. София 7 Ноември в 12:12