Резачка за зеленчуци

Резачка за зеленчуци

Цена: 30 лв.
Състояние: Ново
Доставка: За сметка на купувача

SORTEX 9 В 1 РЕЗАЧКА ЗА ЗЕЛЕНЧУЦИ И РЕНДЕ:
Точкова мултифункционална зеленчукова купа - ренде за нарязване и рендосване на зеленчуци и плодове. Отстранява водата на измитите зеленчуци. Всяко добро домакинство се нуждае от чистота и организираност в кухнята. Също и от добра функционалност на уредите, които притежава. За любителите на различни видове зеленчукови ястия и салати и други кулинарни специалитети, би било истинска радост да притежават съчетанието от купа и ренде. Бихте могли да забравите за тъпите ножове и старите ръждясали железни рендета. Този уред, съчетание от купа и ренде е прекрасен помощник в кухнята, особено когато семейството споделя принципите на здравословното хранене. Комплектът от купа с рендета и решетка улеснява много настъргването и нарязването на тънко на различни плодове и зеленчуци.
ОСОБЕНОСТИ:
Купата – ренде не е твърде обемна и е много лесна за почистване, тъй като е разглобяема. Приставките - рендета са седем на брой и имат различни предназначения, в зависимост от крайния продукт, който искате да получите – от ситно настърган морков и краставица, през слайсове домат или тиквичка до гофрирани слайсове за пържени картофи. Отделно към уреда притежавате и пластмасова ръкохватка със специален шиш, към които да прикрепяте твърдите зеленчуци, особено кореноплодните. Така можете да стържете, без да се притеснявате от нараняване на пръстите си. В добавка към всичко това получавате и удобна идеално наточена пластмасова белачка.
ДИЗАЙН:
Корпусът на купата е кръгъл, като към него е прикрепена разглобяема цедка в същата форма. Това помага настъргването, измиването и изцеждането на зеленчуците да се извършва в един и същ мултифункционален уред. Купата е удобна с ергономична дръжка и малки крачета отдолу против хлъзгане.
КАК ФУНКЦИОНИРА:
С купата – ренде Sortex и нейната специална приставка (захватка), можете да настържете всичко – на лентички, слайсове и ивици. Освен за плодове и зеленчуци, тя е подходяща за рязане на различни видове сирена и кашкавали.
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Марка: Sortex;
Материал: PP (полипропилен);
Цвят: бял и сив, син и сив;
Размер: 22 * ​​15 * 11см;
Тегло: около 650 грама;
Опаковка: оригинална продуктова картонена опаковка.
СЪДЪРЖАНИЕ НА ОПАКОВКАТА:
1 бр. Купа – ренде с цедка;
7 бр. Рендета (Приставки към купата);
1 бр. Пластмасова белачка;
Упътване на различни езици;
Гаранция – 12 месеца.
Изпращам с еконт с преглед и тест!

Сподели обяватаОбява №251552 Преглеждания: 501 Добавена: 28 Януари в 14:20

Подобни обяви

Лой от коза козя мас
30 лв.
гр. София 30 Декември в 11:23
Акрилен челен панел за хидромасажна вана
100 лв.
гр. София 21 Април в 09:53
Продавам стъклени буркани и метални капачки в отлично състояние.
гр. София 8 Февруари в 11:01
Порцеланова мивка ботуш тоалетно казанче
10 лв.
гр. София 26 Април в 10:39
Дограма от масивна дървесина интериорно платно портал за врата и френс
30 лв.
гр. София 29 Април в 09:56