Стоматологични Дентални услуги от Ведра Дентал

Стоматологични Дентални услуги от Ведра Дентал

Цена: 900 лв.

“Ведра Дентал” е стоматологична клиника с денонощни зъболекари в град София, ж. к. Банишора, ул. Охрид 21. Разполагаме с нужното оборудване за частично или цялостно лечение и изграждане от всякакъв тип протези, изграждане на отделен зъб, поставяне на брекети за възрастни и деца и други. Някои от услугите, които предлагаме са в областите на венци и зъбен камък, кариесология, ендодонтия, неподвижна и подвижна протетика и други.
Разполагаме с екип, който ще бъде способен да се грижи за вас във всяка една от следните сфери - кариесология и ендодонтия, ортодонтия, имплантология, пародонтология, орална, лицево челюстна хирургия и физиотерапия. Същият този екип ще работи и върху Вашата зъбна естетика, която включва избелване на зъби, бондинг, фасети, керамика, червена естетика и други. Като допълнение към тези услуги, ние прилагаме и така наречената холистика, която представлява наука за взаимодействието на частите в тялото - по какъв начин всяка част се отразява на цялостния организъм и как самият организъм се отразява на всяка една част.
Предлагаме голям обсег на дентални услуги за София на конкурентни цени, които предлагаме на нашите клиенти. Можете да намерите прикачени снимки с част от услугите ни и цените към тях, с които ще Ви помогнем да излекувате или заздравите своя дъвкателен апарат. Едно от главните условия за това е квалифицираният и опитен персонал, който се изисква за качественото извършване на тази задача.

Сподели обяватаОбява №246176 Преглеждания: 376 Добавена: 31 Май в 13:13Обновена: 4 Април в 17:35

Подобни обяви

Лечение на Простатата с БИО продукти
40 лв.
гр. София 11 Април в 13:28
Денонощен зъболекар София Ведра Дентал
гр. София 18 Юли в 13:53
Измерване на моментното състояние на оргнизма
гр. София 10 Юни в 16:10