Стоматологични Дентални услуги от Ведра Дентал

Стоматологични Дентални услуги от Ведра Дентал

Цена: 900 лв.

“Ведра Дентал” е стоматологична клиника с денонощни зъболекари в град София, ж. к. Банишора, ул. Охрид 21. Разполагаме с нужното оборудване за частично или цялостно лечение и изграждане от всякакъв тип протези, изграждане на отделен зъб, поставяне на брекети за възрастни и деца и други. Някои от услугите, които предлагаме са в областите на венци и зъбен камък, кариесология, ендодонтия, неподвижна и подвижна протетика и други.
Разполагаме с екип, който ще бъде способен да се грижи за вас във всяка една от следните сфери - кариесология и ендодонтия, ортодонтия, имплантология, пародонтология, орална, лицево челюстна хирургия и физиотерапия. Същият този екип ще работи и върху Вашата зъбна естетика, която включва избелване на зъби, бондинг, фасети, керамика, червена естетика и други. Като допълнение към тези услуги, ние прилагаме и така наречената холистика, която представлява наука за взаимодействието на частите в тялото - по какъв начин всяка част се отразява на цялостния организъм и как самият организъм се отразява на всяка една част.
Предлагаме голям обсег на дентални услуги за София на конкурентни цени, които предлагаме на нашите клиенти. Можете да намерите прикачени снимки с част от услугите ни и цените към тях, с които ще Ви помогнем да излекувате или заздравите своя дъвкателен апарат. Едно от главните условия за това е квалифицираният и опитен персонал, който се изисква за качественото извършване на тази задача.

Сподели обяватаОбява №246176 Преглеждания: 790 Добавена: 31 Май в 13:13Обновена: 4 Април в 17:35

Подобни обяви

Продава Ривотрил Диазепам Ксанакс ниски цени 0877185114
18 лв.
гр. София 21 Май в 09:33
Продава Ривотрил, Диазепам
10 лв.
гр. София 21 Май в 12:33
Лечение на Простатата с БИО продукти
40 лв.
гр. София 11 Април в 13:28
Купувам всякакви скъпоструващи лекарства
1 111 лв.
гр. София 4 Юни в 21:34
Портативен зъбен душ
35 лв.
гр. София 24 Юни в 12:56