Лифтинг серум против бръчки, с витамин а Retinol Lifting serum 17 ml

Лифтинг серум против бръчки, с витамин а Retinol Lifting serum 17 ml

Цена: 30 лв.
Състояние: Ново
Доставка: За сметка на купувача

Лифтинг серум с витамин А (Retinol Lifting serum) – 17 ml
Резултати и ефекти от използването на Retinol Lifting серум:
- Елиминиране на фини линии
- Запълване и изглаждане на сухи и дълбоки бръчки
- Придава здрав и еластичен вид на кожата
- Абсорбира се лесно от всеки тип кожа
- Освежава цвета на кожата
- Хидратира, подхранва и възстановява кожата
- Увеличава производството на колаген
- Отпушва порите и има противовъзпалителен ефект
- Подмладява и заздравява кожата
- Балансира рН на кожата и свива порите
Описание:
Лифтинг серумът с витамин А (Retinol Lifting serum) е създаден по иновативна технология, която забавя процеса на стареене на кожата. Съдържа стягаща колагенова есенция за премахване на фини линии и за изпълване на дълбоки бръчки. Действа като мощен антиоксидант и насърчава естествените регенерация и растеж на кожни клетки. Спомага за ексфолирането на кожата и прониква дълбоко в кожните слоеве, където стимулира образуването на колагенови влакна и еластин. Серумът против стареене на кожата е с възстановителен ефект, създаден е изцяло от натурални съставки.
Състав:
Лифтинг серумът с витамин А (Retinol Lifting serum) за лице и шия е 100% натурален продукт, не съдържа парабени, сулфати и минерални масла. Богат е на естествени съставки: вода, ретинол, глицерин, хиалуронова киселина, пантенол, растителни екстракти.
Ретинол - общ термин за витамин А. Като мастноразтворим алкохол, който насърчава производството на колаген, той може да увеличи еластичността на кожата, да я изглади, да я стегне и да премахне бръчките и фините линии. Ретинолът ускорява метаболизма и активира епидермалните клетки на кожата. Омекотява и уплътнява кожата и е с отлична функция против стареене.
Глицерин - хидратира кожата, поддържа роговия слой мек. Глицеринът стимулира излющването на мъртвата кожа, ускорява заздравяването на епидермиса и регулира нивото на себума в норма.
Извлечен изцяло от природни мазнини и масла, той е изключително хигроскопичен и има свойството да абсорбира водата и да възстановява естествената бариерна функция на кожата.
Хиалуронова киселина - подобрява хидратиращата функция, допринася за лесното абсорбиране на хранителните съставки, за премахването на бръчките и за поддържането на гладка и еластична кожа. Молекулите хиалуронова киселина овлажняват и предпазват кожата от стареене. Макромолекулярната VC есенция се задържа на повърхността на кожата, образува защитен слой, който предпазва кожата от всички видове увреждания. Малките молекули имат силна способност да проникнат на дълбоко в кожата и да я заздравят и избелят.
Пантенол - той е с невероятен овлажняващ ефект, поддържа кожата мека и поправя уврежданията по нея. Предотвратява грубоват вид на кожата и появата на бръчки.
Начин на употреба:
Лифтинг серумът с витамин А (Retinol Lifting serum) за лице и шия е подходящ за всеки тип кожа за ежедневна употреба, както от жени, така и от мъже. Преди употреба тествайте на вътрешната част на китката. Срок на годност 3 години. Начин на употреба - след почистване и подсушаване на кожата на лицето и шията. От 3 до 5 капки серум се нанасят и се масажират до абсорбирането им в кожата. Използва се сутрин и вечер.
За оптимален резултат Лифтинг серумът с витамин А (Retinol Lifting serum) се използва в комбинация с Лифтинг крема с витамин А (Retinol
Lifting cream).

Сподели обявата



Обява №244496 Преглеждания: 1388 Добавена: 31 Март в 09:17Обновена: 17 Април в 08:59

Подобни обяви

Билков крем за отслабване и оформяне на фигурата
25 лв.
гр. Русе 13 Март в 13:00
Лифтинг крем против бръчки, с витамин а Retinol Lifting cream 40 g
30 лв.
гр. Русе 16 Април в 09:18
Колагенови конци - лифтинг терапия
35 лв.
гр. Русе Вчера в 09:57