Тази обява е неактивна!

Анти-ейдж 24 K Gold серум с хиалуронова киселина - 50 ml

Анти-ейдж 24 K Gold серум с хиалуронова киселина - 50 ml

Цена: 38 лв.
Състояние: Ново
Доставка: За сметка на купувача

Анти-ейдж 24 К златен серум с хиалуронова киселина
Серумът за лице е функционален натурален продукт, създаден по иновативна формула на базата на хиалуроновата киселина, обогатена с 24 К златни частици. Този серум осигурява грижа против стареене, хидратира, подхранва, редуцира пигментни петна и предпазва кожата от възпаления. Серумът против стареене прави кожата по – гладка и стегната. Той предава блясък и свеж вид на лицето, подобрява еластичността на кожата, смалява и стяга порите.
Резултати от използването на 24 K Gold Hyaluronic acid серум:
- заличаване на фини линии;
- изглаждане и запълване на дълбоки бръчки;
- стягане и оформяне на контура на лицето;
- изравняване на тена;
- хидратиране и подхранване;
- възстановяване и тонизиране;
- противовъзпалителен ефект;
- подмладяващ и регенериращ ефект;
- гладка, нежна и блестяща кожа.
Анти-ейдж 24 K Gold Hyaluronic acid serum не съдържа парабени и сулфати. Изграден е на основата на: 24 К злато, хиалуронова киселина и глицерин:
24 К златни частици повишават елестичността, подобряват микроциркулацията, изсветляват и предпазват от преждевременната поява на бръчки и възпаления. Тези златни частици стимулират регенерацията - обновяването на клетките, и са доказан антиоксидант. 24 К златни частици допринасят за стягането, запълването и изглаждането на кожата. Успешно се борят с бръчките и имат подмладяващ и оздравителен ефект.
Хиалуроновата киселина е органично съединение, молекула от семейството на гликозаминогликаните, която има чудотворни свойства. Тя е основно градивно вещество на дълбокия слой на кожата – дермата. Отговорна е за гладкостта на кожата, поради способността си да се свързва с големи количества водни молекули, което води до бърза миграция на клетките и доставка на хранителни вещества и кислород. Хиалуроновата киселина поддържа кожата стегната и гладка, гарантира образуването на нови колагенови и еластични влакна. Известна като противостарееща молекула, хиалуроновата киселина в дермата допринася за свеж, гладък, мек и хидратиран вид на кожата.
Глицерин – извлечен изцяло от природни мазнини и масла, той е изключително хигроскопичен и има свойството да абсорбира водота. Хидратира, защитава и възстановява естествената бариерна функция на кожата. Глицеринът стимулира излющването на мъртвата кожа, ускорява заздравяването на епидермиса и регулира нивото на себума в норма.
Анти-ейдж 24 К Gold Hyaluronic acid serum e подходящ за всеки тип кожа за ежедневна употреба, както от жени, така и от мъже, независимо от възрастта. Използва се сутрин и вечер. Начин на употреба:
- нанасят се от 7 до 10 капки серум върху чиста и подсушена кожа на лицето. Внимателно се масажират до пълното им абсорбиране в кожата.
Преди употреба тествайте на вътрешната част на китката.

Сподели обявата



Обява №244324 Преглеждания: 1413 Добавена: 25 Март в 17:11Обновена: 10 Януари в 10:17

Подобни обяви

Билков крем за отслабване и оформяне на фигурата
25 лв.
гр. Русе 13 Март в 13:00
Лифтинг крем против бръчки, с витамин а Retinol Lifting cream 40 g
30 лв.
гр. Русе 16 Април в 09:18
Лифтинг серум против бръчки, с витамин а Retinol Lifting serum 17 ml
30 лв.
гр. Русе 17 Април в 08:59
Колагенови конци - лифтинг терапия
35 лв.
гр. Русе Днес в 09:32