Тази обява е неактивна!

Крем за лечение на акне Acne Treatment cream - 20 g

Крем за лечение на акне Acne Treatment cream - 20 g

Цена: 28 лв.
Състояние: Ново
Доставка: За сметка на купувача

Крем за лечение на акне (Acne Treatment) – 20 g
Резултати и ефекти от използването на крема:
- Прониква в дълбоките кожни слоеве и почиства порите
- Отпушва и свива порите
- Отстранява образуването и видимостта на комедоните
- Отстранява замърсявания и излишния себум в порите
- Отстранява растежа на бактерии в порите
- Контролира лъщенето на кожата, има матиращ ефект
- Отстранява натрупването на мъртви кожни клетки в порите
- Възстановява и поддържа оптималното рН 5.5 на кожата
- Притежава силни антибактериални, антиоксидантни и регенериращи свойства
- Хидратира, тонизира, заздравява, изглажда и предпазва кожата от възпаления
- Без омазняване, със силна пропускливост, лека текстура, лесна абсорбация
Описание:
Кремът Acne Treatment осигурява иновативна грижа и лечение за проблемна кожа на лицето с признаци на акне. Помага за намаляването и отстраняването на несъвършенствата, благодарение на формулата с двойно действие: третиране + превенция. Кремът осигурява решение на проблемите на всеки тип мазна кожа. Той е създаден за лечение на акне comedonica – поява на черни точки, които не се възпаляват, на акне папулопустулоза – възпаления в дълбоките слоеве на кожата, на акне conglobata (вулгарис) – изразява се в бучки и пустули, абсцеси, които довеждат до забележими белези, на акне tarda (късно акне) – появява се след навършване на 25 годишна възраст. Кремът е с изключително силна пропускливост, богат е на билкови екстракти, с мека и лека текстура, без омазняване. Лечебният крем е с висока ефикасност и отлична поносимост, против несъвършенствата на кожата.
Състав:
Кремът Acne Treatment за лечение на акне е 100% натурален продукт, не съдържа парабени, сулфати и минерални масла. Изграден на основата на масло от листата на Чаено дърво, обогатен с голямо разнообразие от билкови екстракти: вода, масло от листата на Чаено дърво, екстракт от Азиатска центела, екстракт от листа и корен на Хамамелис, екстракт от корен на Японска ябълка, екстракт от корен на Дървовиден божур, екстракт от Червен градински чай, екстракт от Японска акация.
Масло от Чаено дърво (вечнозелено дърво) – с доказани качества, действа почистващо и освежаващо. Поради антибактериалното, противогъбичното и успокояващото си действие е ефикасно при лечение на дефекти по кожата (акне, рани, херпес, петна, брадавици). То е щадящо за кожата и има оптимална ефикасност. Маслото е със силна и бърза пропускливост и абсорбация.
Екстракт от Азиатска центела – този екстракт стимулира синтеза на колаген. Ускорява зарастването на рани, както и подобрява общото съдово състояние на кожата, има оздравителен ефект. Екстрактът има регенериращо действие – засилва регенерацията на клетките, както и метаболизма в тялото, помага за отстраняването на мъртвите кожни клетки в порите.
Екстракт от Хамамелис – има изявено хидратиращо, антимикробно, антисептично и свиващо (стягащо) действие, които водят до противовъзпалителен ефект, почистване, избелване и освежаване на кожата. Екстрактът е изключително подходящ за чувствителна кожа. Той успокоява възпаления и раздразнения, свива порите, почиства, изглажда и тонизира кожата.
Начин на употреба:
Кремът Acne Treatment за лечение на акне е предназначен за чувствителна, склонна към несъвършенства и мазна кожа на лицето. Той е за ежедневна употреба, два пъти дневно – сутрин и вечер. Преди нанасяне върху лицето, тествайте на кожата зад ушите. Начин на употреба: след почистване и подсушаване на кожата достатъчно количество от крема се нанася върху проблемните зони, масажира се до пълната му абсорбация. Срок на годност – 3 години.
За оптимален резултат и максимално ефикасно лечение кремът Acne Treatment се използва в комбинация с Acne Treatment серум.

Сподели обявата



Обява №244188 Преглеждания: 1391 Добавена: 20 Март в 07:33Обновена: 6 Януари в 11:43

Подобни обяви

Колагенови конци - лифтинг терапия
35 лв.
гр. Русе Вчера в 09:32
Лифтинг серум против бръчки, с витамин а Retinol Lifting serum 17 ml
30 лв.
гр. Русе 17 Април в 08:59
Лифтинг крем против бръчки, с витамин а Retinol Lifting cream 40 g
30 лв.
гр. Русе 16 Април в 09:18
Билков крем за отслабване и оформяне на фигурата
25 лв.
гр. Русе 13 Март в 13:00