Тази обява е неактивна!

Серум за лечение на акне Acne Treatment - 40 ml

Серум за лечение на акне Acne Treatment - 40 ml

Цена: 37 лв.
Състояние: Ново
Доставка: За сметка на купувача

Серум за лечение на акне (Acne Treatment) – 40 ml
Резултати и ефекти от използването на серума:
- Отстранява замърсявания и излишния себум в порите
- Отстранява натрупването на мъртви кожни клетки в порите
- Премахва появата и растежа на бактерии в порите
- Отстранява образуването и видимостта на комедоните
- Отпушва и свива порите
- Контролира лъщенето на кожата, има матиращ ефект
- Има силни антибактериални, антиоксидантни и регенериращи свойства
- Възстановява и поддържа оптималното рН 5.5 на кожата
- Прониква в дълбоките кожни слоеве и почиства порите
- Хидратира, тонизира, заздравява, изглажда и предпазва кожата от възпаления
Описание:
Серумът Acne Treatment осигурява иновативна грижа и лечение за проблемна кожа на лицето с признаци на акне. Помага за намаляването и отстраняването на несъвършенствата, благодарение на формулата с двойно действие: третиране + превенция. Серумът осигурява решение на проблемите на всеки тип мазна кожа. Той е създаден за лечение на акне comedonica – поява на черни точки, които не се възпаляват, на акне папулопустулоза – възпаления в дълбоките слоеве на кожата, на акне conglobata (вулгарис) – изразява се в бучки и пустули, абсцеси, които довеждат до забележими белези, на акне tarda (късно акне) – появява се след навършване на 25 годишна възраст. Лечебният серум е с висока ефикасност и отлична поносимост, против несъвършенствата на кожата.
Състав:
Серумът Acne Treatment за лечение на акне е 100% натурален продукт, не съдържа минерални масла, парабени и сулфати. Богат е на естествени съставки, изцяло на билкова основа: екстракт от листата на билковия чай Камелия, екстракт от листата и цветовете на билката Хутиния (рибен джоджен), екстракт от корен на билката Ремания, екстракт от кората на Амурски фелодендрон, екстракт от кората на Бяла върба, екстракт от листата и цветовете на билката Байкалски шлемник.
Екстрактът от листата на билковия чай Камелия е богат на биоактивни съединения. Той е мощен антиоксидант. Антиоксидантните съединения неутрализират вредните молекули, наречени свободни радикали. Те помагат за предотвратяване и борба със заболявания, които могат да възникнат, когато свободните радикали се натрупат в тялото, причинявайки състояние, наречено оксидативен стрес. Екстрактът е със силен антибактериален ефект. Този екстракт премахва замърсяванията в дълбочина и поддържа кожата чиста и свежа.
Екстрактът от листата и цветовете на билката Хутиния (рибен джоджен) има широка употреба в медицината и лекарствената индустрия. Този екстракт има ефект на топлинно изчистване и детоксикация. Неговият най-силен ефект е противовъзпалителният. Този екстракт поддържа кожата здрава и тонизирана.
Екстрактът от корена на билката Ремания е изключително полезен за кожата. Той засилва регенерацията на клетките, както и метаболизма в тялото. Помага за отстраняването на мъртвите кожни клетки. Поддържа нивото на себума в норма. В комбинация със способността си да абсорбира влагата в среда с ниска влажност той е с хидратиращ ефект, придава мекота и нежност на кожата.
Начин на употреба:
Серумът Acne Treatment за лечение на акне е предназначен за чувствителна, склонна към несъвършенства и мазна кожа на лицето. Той е за ежедневна употреба, два пъти дневно – сутрин и вечер. Преди нанасяне върху лицето, тествайте на кожата зад ушите. Начин на употреба: след почистване и подсушаване на кожата на лицето, нанасят се от 3 до 5 капки серум върху проблемните зони, масажират се до пълната им абсорбация. Срок на годност – 3 години.
За оптимален резултат и максимално ефикасно лечение серумът Acne Treatment се използва в комбинация с Acne Treatment крем.

Сподели обявата



Обява №244187 Преглеждания: 1318 Добавена: 20 Март в 07:27Обновена: 7 Януари в 11:04

Подобни обяви

Билков крем за отслабване и оформяне на фигурата
25 лв.
гр. Русе 13 Март в 13:00
Лифтинг крем против бръчки, с витамин а Retinol Lifting cream 40 g
30 лв.
гр. Русе 21 Март в 11:12
Колагенови конци - лифтинг терапия
35 лв.
гр. Русе Вчера в 09:58
Лифтинг серум против бръчки, с витамин а Retinol Lifting serum 17 ml
30 лв.
гр. Русе 22 Март в 19:15