Пречиствателни станции -доставка и монтаж

Пречиствателни станции -доставка и монтаж


Аеробните пречиствателни станции, които предлагаме на сайта: http: //hg-sons. com/, са най-търсените и предпочитани индивидуални пречиствателни съоръжения на отпадъчни води. Те са уникална сертифицирана и патентована технология на пречистване от чешката фирма Енви пур, която е лидер в пречистването на отпадъчни води в цяла Европа. Това са пречиствателни станции изработени от качествени материали като в тях е инсталирана съвременна аеробна технология, която не изисква добавянето на никакви консумативи и допълнителна поддръжка.
Пречиствателни станции BIO CLEANER са готов продукт, за който не е нужно допълнително проектиране. Технологията и целия процес на пречистване е в един компактен съд и не изисква голямо пространство. Могат да бъдат вкопани в земята или да се поставят над повърхността в подходящи помещения. Пречистването става на гравитачен принцип като колкото замърсена вода влиза в съоръжението, толкова пречистена излиза от него.
Показателите на пречистената вода са гарантирани от Европейски сертификати, издадени от реномирани и специализирани лаборатории след редица проведени изпитания.

Сподели обявата



Обява №223410 Преглеждания: 1155 Добавена: 6 Август в 08:06Обновена: 18 Март в 11:28

Подобни обяви

Услуги с автокран, автокран под наем за София Банкя Божурище Костинбро..
100 лв.
гр. София 20 Февруари в 09:40
Ремонт на електроуреди
35 лв.
гр. София 25 Май в 06:57
Цялостен ремонт на апартамент
гр. София 22 Ноември в 14:55
Ремонт на вход
гр. София 22 Ноември в 14:56
Ремонт на баня
гр. София 22 Ноември в 14:58