Препарат за почистване на джанти

Цена: 30 лв.
Тип: Автокозметика
Състояние: Ново
Доставка: За сметка на купувача

Nextzett Felgen-Reiniger съдържа сложни почистващи средства, които премахват масло, грес, катран и замърсяване на джантите от феродо. Упоритите замърсявания от феродо, катран и други могат да бъдат премахнати с лекота от автомобилните джанти. Използвайте мека четка за почистване на джанти, колкото по-мека толкова по-добре, за да да можете да почистете внимателно между спиците, в ъглите и около гайките.
Nextzett Felgen-Reiniger трябва да се използва само на хладни или студени джанти. За най-добри резултати направете почистването на всяко колело по отделно, не позволявайте на препарата да изсъхне. Времето на задържане не трябва да надвишава 1 -2 минути. Ако почиствате боядисани спирачни апарати, направете тест в дискретен район преди употреба, за да се гарантира запазването на цвета.
NZ Nextzett Felgen-Reiniger е много усъвършенстван почистващ препарат за джанти, който атакува спирачният прах, мръсотия, отломки и пътни замърсявания. Уникалната формула премахва упорити замърсявания от феродо. Разтворимата форма на замърсяванията след напръскване с NZ Felgen-Reiniger, позволява по-лесното отстраняване и измиване на колелата.
Заповядайте и вижте още ефективни продукти на високите технологии в онлайн магазина ни тук - http: //www. bulmotors. com

Сподели обявата



Обява №214874 Преглеждания: 209 Добавена: 21 Януари в 09:49Обновена: 14 Юли в 15:38

Подобни обяви

Булбари, ролбари и степенки за джипове, бусове, пикапи
400 лв.
гр. Русе Днес в 14:10
Стабилизирано Si-matrix микро-покритие за всички видове стъкла
38 лв.
гр. Русе 14 Юли в 16:00
Масло за dual clutch скоростни кутии DCT
45 лв.
гр. Русе 16 Февруари в 13:24
Автомобилен стартов комплект преносимо зарядно за запалване на автомоб..
93 лв.
гр. Русе 22 Декември в 04:41
Универсални сензори за отчитане на налягането в автомобилните гуми 4бр..
8 лв.
гр. Русе 22 Декември в 04:46