Мезотерапия безиглена с ампула по избор в Pretty Lab


Кожата на лицето има нужда от подхранване. Подмладяване с Мезотерапия дава невероятна хидратация, свежест, блясък и лифтинг ефект. Активира регенерационните механизми на кожата.
Основните причини за стареене са дехидратацията и гравитационната птоза (отпускане на кожата). Но някои козметични проблеми на лицето, не могат да бъдат решени само с козметични продукти или масаж, тъй като причината за появата им се намира не на повърхността на кожата, а вътре в нея. Подмладяването на лицето е ефективно, ако то се отнася и към подкожната тъкан. Това може да бъде постигнато в салон Pretty Lab с ексклузивна процедура Безиглена мезотерапия с ампули - уникален концентрат за интензивна грижа за пълноценно и продължително хидратиране на кожата в дълбочина, възстановяване на съединителната тъкан, редуциране на бръчките, активиране на синтеза на колаген и еластин. Процедурата е напълно безболезнена и безопасна и се прилага с пълен успех при всички видове кожа. Нейната основна цел е да осигури безпрепятствено преминаване на важни активни съставки които подобряват физиологичните процеси в кожата в дълбочина.
Процедурата включва:
• Терапия чрез ултразвук -подготовка на кожата за безиглената мезотерапия. Започва се с нея – тя спомага за отваряне на порите, за да може активните вещества да проникнат точно там, където е нужно. Чрез използваната честота в рамките на 1MHz и 3MHz, се стимулират клетките в дълбочина. Това помага на кръвообращението в капилярни съдове, увеличава имунитета на лимфната тъкан, подобрява обмяната на веществата, оживява клетки.
• Безиглена мезотерапия - чрез нея се вкарват активни съставки дълбоко в кожата. Нанасянето на активни вещества чрез мезотерапия е в десетки пъти по- ефективно от обикновеното нанасяне (например, когато си слагаш крем на лицето и го втриваш с ръце). Технологията получава Нобелова награда през 2007г. Тя повишава проницаемостта на тъканите на кожата, разпръсква молекулите на влаганият серум които предават специални вещества в дермата, има абсорбираща функция, разтваря мазнините, избелва кожата, премахва бръчките, подмладява кожата и подпомага обмяната на веществата, лимфната циркулация и циркулацията на кръвта.
• С BIO накрайници третира се околоочния контур за лифтинг ефект (при необходимост).
• Крио глава (охлаждаща глава) - прилага се като заключителна процедура. Криотерапията спомага порите да се затворят максимално, за да останат активните вещества в епидермиса. Също така криотерапията спомага и контролира омазняването, предпазва от замърсяване и придава едно завършено възстановяване на кожата.
Повече информация можете да получите на посочения телефон и https: //prettylab. bg/mezoterapia Pretty Lab (София, ул. Оборище №86 до МОЛ СЕРДИКА). Очакваме Ви!

Сподели обявата



Обява №208434 Преглеждания: 1109 Добавена: 6 Септември в 13:36Обновена: 8 Май в 00:42

Подобни обяви

Комбиниран Класически масаж
50 лв.
гр. София 25 Ноември в 10:45
Пигменти за нокти
5 лв.
гр. София 3 Януари в 09:03
Ваденки за нокти.
1 лв.
гр. София 22 Май в 10:11
Пресотерапия за гръб и Шия-pressotherapy Dorsal
18 000 лв.
гр. София 14 Март в 06:41
36 вата ув лед лампа
30 лв.
гр. София 3 Януари в 09:03