Обзавждане, Ремонт, Интериорен Дизайн

Обзавждане, Ремонт, Интериорен Дизайн


ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН
VARNA NAEMI предлага 3D интериорен дизайн и реализация на проекта по зададен бюджет и стилови предпочитания на апартаменти, къщи, офиси, обществени сгради и помещения.
VARNA NAEMI предлага не само създаване на компютърен модел на интериора, но и неговото изпълнение с всички необходими ремонтни дейности, закупуване, производство и монтаж на мебели, както и електроуреди и аксесоари. Така клиента получава не само удобството от комплексната услуга, но и гаранция за качествен и завършен в срок интериорен проект.
Изготвянето и реализацията на интериорния проект включва няколко етапа:
ИДЕЕН ПРОЕКТ
На този етап се уточнява цялостната концепция, стила и предназначението на пространствата, също така е изключително важно да се предоставят или вземат на място точни размери и пространствени параметри на помещенията, за да бъде дизайна точен и реалистичен, спрямо помещението. На база всички тези параметри се изготвя 3Д визуализация на интериорни решения в един или няколко варианта в стил, ценови диапазон и качество на материалите, предварително зададен от клиента.
РАБОТЕН ПРОЕКТ
Работният проект е основата за всички ремонтни дейности. Затова отделяме голямо внимание при изготвянето на детайлни и точни чертежи на одобрения от клиента идеен проект. Обсъждаме с Вас и нанасяме корекциите по плановете преди окончателното им оформяне.
АВТОРСКИ НАДЗОР
Предлагаме две форми за авторски надзор при реализацията на създадения за Вас интериорен дизайн. Ангажиментите ни се определят от това дали сте се спрели на цялостно изпълнение на строително-ремонтните дейности и обзавеждането от наша страна, или сте избрали да работите с отделни майстори и бригади.
• Пълен пакет авторски надзор - Когато ние сме поели ангажимента за извършването на всички необходими дейности, ние планираме работата на обекта и следим за спазването на сроковете. Ние носим пълната отговорност за качеството на изпълнението. Поддържаме постоянна връзка с майсторите и осъществяваме както регулярни посещения, така и оглед на финала на всеки етап, като отбелязваме евентуални корекции.
• Базов пакет авторски надзор - Ако сте предпочели да работите със собствени майстори и бригади, при поискване от Ваша страна, може да посетим обекта и да проверим дали изпълнението отговаря на заложеното в проекта.
ИЗПЪЛНЕНИЕ
За Ваше улеснение цялата комуникация по обсъждане, корекция и одобрение на предложените интериорни проекти се води по e-mail и телефон. За нас е изключително важно да споделите кои варианти или елементи от тях харесвате, кои - не и най-вече защо. Така най-бързо ще успеем да визуализираме и изпълним Вашата представа за идеалния интериор.

Сподели обявата



Обява №199886 Преглеждания: 1541 Добавена: 16 Април в 16:42Обновена: 6 Януари в 19:59

Подобни обяви

Лепене на теракот, фаянс, гранитогрес и камък
гр. Варна 6 Февруари в 14:05
ВиК услуги по домовете гр. Варна
гр. Варна 15 Октомври в 11:12
ПВЦ и алуминиева дограма Варна
1 лв.
гр. Варна 7 Декември в 15:19
Изготвяне на таблици за Площообразуване
0 лв.
гр. Варна 9 Август в 07:07
Площообразуване Площоразпределение - изготвяне на таблици за Площооб
0 лв.
гр. Варна 21 Ноември в 12:08