Тази обява е неактивна!

Sony Bravia Kd55xe8596 55 Smart 4K Ultra HD HDR Led TV

Sony Bravia Kd55xe8596 55 Smart 4K Ultra HD HDR Led TV

Цена: 999 лв.
Състояние: Използвано
Доставка: За сметка на купувача

Характеристика на артикула
Резолюция: 4k Персонализиран пакет: Не; Технология на дисплея: LED; MPN: KD55XE8596; Модел: KD55XE8596 Марка: Sony; Размер на екрана: 55INCH
ТВ е в отлично състояние като ново, но има хоризонтална линия на екрана. МОЛЯ прегледайте снимките той е в комплект с дистанционно управление. Няма Стойка.
Ще бъдете развълнувани от богатия на цветове контраст и спиращите дъха реалистични изображения на Sony XE 85. Той съчетава изключителната детайлност на 4K с блестящата яркост и цвят на HDR, за да даде невероятно реалистична картина. Дълбочината на полето е изумителна и движенията са остри, произлизащи от процесора на Sony X1 4K HDR. Дисплеят TRILUMINOS на марката осигурява красиви богати и реалистични цветове, с невероятно плавно оцветяване и текстура. Пакетът от интелигентни функции на Sony на платформата Android разкрива богатство от изключително онлайн съдържание, а тънката алуминиева рамка го прави най-елегантното и перфектно допълнение към модерния дом.
Промяна на играта - HDR Premium
Sony са едни от предшествениците на High Dynamic Range (HDR) с повишаване на цвета. Като членове на UHD Alliance, те доставиха висококачествен HDR с невероятна 14-битова дълбочина на цвета. Това означава, че има повече от един милиард отделни цветове, за да задълбочите вашия изглед и да покажете нюанси, които никога преди не сте виждали в домашното забавление. Обикновено студиата са принудени да размиват цвета на техните предавания и филми, за да пасват на нашите телевизори. Сега, HDR екраните като XE85 могат да пренасочват съдържание от студио към всекидневна със същата прецизност и напълно неземни нюанси.
Технологията Super Bit Mapping осигурява до 64 пъти повече нива на цвят за красиво градиране на тоновете въз основа на 8-битов сигнал с 256 нива на цвят и 14-битов сигнал с 16, 384 нива на цвят). С такъв изключителен HDR, този модел почти съвпада с реалния живот, като ви приближава до шоуто повече от всякога.
Богат, изненадващ 4K
За да отговорят на увеличаването на екраните, марките са опаковали екраните си с повече пиксели. Този 55-инчов екран има четири пъти по-голям брой пиксели от 1080p HD телевизора, предоставяйки зашеметяващ реализъм, естествено движение и невероятни детайли.
Мащабиране 4K X-Reality PRO
Подобрете всичко, което гледате на вашия Sony Bravia телевизор с 4K X-Reality PRO и X1 4K HDR процесора. Благодарение на тези уникални технологии от Sony можете да се доближите до реалността. След като анализира всеки пиксел и сравнява моделите, системата възстановява детайлите, загубени при компресирането и предаването. Системата също така намалява шума и възпроизвежда оптимален контраст, цвят и острота. Резултатът е, че усещате зашеметяващо качество на картината с по-голяма яснота, за всичко, което гледате.
Прекрасен TRILUMINOS дисплей
Технологията TRILUMINOS Display на Sony разширява гамата от цветове, които виждате на по-конвенционалните LED дисплеи, като инжектират изображения с по-блясък. Картината, която се появява в очите, се третира с по-дълбоки червени, по-естествени зелени и по-резки сини, като дава на вашите предавания и филми по-богато чувство. В съчетание с HDR за засилване на изображението, тази технология ще направи гледането ви изключително необичайно.
Крисп движение
С Motionflow XR 1000Hz всяко изображение на екрана се обновява с по-висока скорост от нормалното. Спортните и бързо движещи се действия изглеждат забележимо по-гладки, по-отчетливи и по-естествени, с намалено размазване и трептене.
Супер-смарт Android
Вашият Smart TV току-що стана по-умен с Android. Разработено от Google, ще можете да се насладите на безпроблемно забавление, интелигентно търсене и най-новите приложения от Google Play, Netflix, Amazon Prime и Youtube. Всички персонализации, интелигентност и забавление на вашия смартфон или таблет могат лесно да се видят и на телевизора на Sony, като пренасят вашето изживяване за гледане на следващото ниво. Наслаждавайте се на вграденото Chromecast, което ви позволява да предавате съдържание от смартфона си директно на големия екран, гласовото търсене и стотиците приложения. Тази последна версия е усъвършенствана за още по-лесно и интуитивно взаимодействие с любимото ви съдържание и ви позволява да разширите пространството за съхранение на приложения на USB устройство. (продава се отделно).
Youview Catch-Up
В допълнение към богатството на онлайн развлечения, този комплект идва с вграден YouView. Седемдневното превъртане на телевизионния справочник събира нагласения телевизор от целия iPlayer на BBC, ITV Hub, 4oD и Demand 5 *. Можете също така да се насладите на над 70 телевизионни канала и радиостанции безплатно, като BBC 1 & 2, ITV, Channel 4, E4, Channel 5, 5 USA, ITV 2 и Dave.
Зашеметяващ -тънък - дизайн
Елегантният XE85 изглежда да отговаря на качеството на картината. Функциите за управление на кабелите поддържат кабелите скрити от погледа в стойката Silver U Slate, а тънката алуминиева рамка максимизира зоната за гледане. Той изглежда еднакво елегантно, монтиран на стена, като се използва съвместимата скоба за стена. (продава се отделно)
KD55XE8596BU - Има действаща цена като ново изделие от - (2600 лева) до 3100

stefanvenec stefanvenec
гр. Пловдив, Център
ОБАДИ СЕ

Сподели обявата



Обява №192212 Преглеждания: 1262 Добавена: 31 Януари в 10:29Обновена: 23 Юни в 14:18

Подобни обяви

Универсална стойка за телевизор с екрани от 26 до 55 инча
28 лв.
гр. Пловдив 7 Ноември в 13:06
Продавам употребяван телевизор Hisense LED Backlight счупен дисплей
85 лв.
гр. Пловдив 27 Декември в 15:51