Ayumi Natural Henna Powder Аюми Натурална Къна 100гр

Цена: 9 лв.
Състояние: Ново
Доставка: За сметка на купувача

Съдържание: Lawsonia internis (100% чиста къна на прах);
Къната, традиционно наричана Механди се извлича от цветовете на Лоусона Инермис, което расте в Южна Азия и Северна Африка. Използва се от векове в Индия, Средния изток и Северна Африка за боди арт. Къната чисто натурален продукт за боядисване на коса, придава лек кафяво-червен цвят. По традиция в Индия булките красиво декорират ръцете и краката си преди сватбения ден.;
Без изкуствени aромати или консерванти; Естествен оцветител за декорация върху ръце и крака, естествен балсам за коса; Наситеността на цвета зависи от индивидуалния химичен състав на кожата.
Подходящо за вегетарианци и вегани.
Произход: Индия;
Инструкции за употреба: Закоса: 1. Вземете 50-100 гр от къната на прах, в зависимост от дължината на косата. 2. Добавете сок от лимон и образувайте паста. Лимоновия сок ще активира цвета в къната. Може да добавите и 10-15мл олио от авокадо или сусам и 10гр от Айури Амла на прах. 3. Покрийте съда и оставете на топло за през нощта. 4. Добавете 5-6 капки етерично масло ot евкалипт, лавандула или карамфил. 5. Разбъркайте добре, къната е готова за ползване. 6. Нанесете къната равномерно върху косата. 7. Увийте косата с кърпа. 8. Използвайте влажна кърпа за да премахнете излишната къна. 9. Изчакайте 2-4 часа, после изплакнете с хладка вода. 10. Нанесете шампоан и изплакнете. Оставете косата да изсъхне сама.
Инструкции за употреба: Боди Арт: 1. Вземете 30 гр от къната на прах. 2.
Добавете сок от лимон и образувайте паста. Лимоновия сок ще активира цвета в
къната. 3. Покрийте съда и оставете на топло за през нощта. 4. Добавете 5-6 капки етерично масло от евкалипт, лавандула или карамфил. 5. Разбъркайте добре, къната е готова за ползване. 6. Преди използване измийте с безмаслен сапун и подсушете добре. 7. Нанесете своя дизайн или използвайте готов шаблон. 8.
Когато приключите оставете къната върху кожата поне за 5-6 часа, за постигане на най-добър резултат.

Сподели обявата



Обява №148603 Преглеждания: 1073 Добавена: 18 Януари в 16:16Обновена: 14 Декември в 00:27

Подобни обяви

Дабур Амла олио за дълга, мека и силна коса 200мл
16 лв.
гр. Варна 14 Декември в 00:26
Масло за коса от Амла Дабур 90мл - Dabur amla hair oil 110ml
6 лв.
гр. Варна 14 Декември в 00:27