Мъжки обувки боти кубинки Tailor Son

Мъжки обувки боти кубинки Tailor Son

Цена: 50 лв.
Размер: 46
Състояние: Използвано
Доставка: За сметка на купувача

James Taylor & Son е водеща британска марка за поръчкови обувки, създадена през 1857. Фирмата прадлага широка гама от обувки, които варират от модерни обувки и ботуши, чрез комплекс за ортопедични обувки за всички видове човешко стъпала.
James Taylor & Son малка фирма за обувки но от много отдавна е установена в този бизнес. James Taylor & Son са абсолютно посветени на проектирането и изработването на красиви, класически обувки, които са невероятно удобни за носене. Служителите на фирмата са от най-опитните и талантливите в индустрията. James Taylor & Son използват най-добрите материали.
Всички обувки са произведени в офиси Улица Paddington в сърцето на Лондон, а ние сме една от малкото на традиционните Уест Енд обущари. James Taylor & Son вървят в крак с технология и използват най-модерното 3D сканиране и CAD / CAM система. Това гарантира абсолютно перфектно проектиране на обувките.
Освен обувки по поръчка, маркта предлага и ограничен кръг готови обувки от много високо качество. Обувките, които продавам са номер 46 носени, но в добро състояние, всъщност, който знае за какво става дума...! Цената може да се коментира

Сподели обявата



Обява №112882 Преглеждания: 2207 Добавена: 5 Май в 22:09Обновена: 6 Февруари в 11:32

Подобни обяви

Мъжки Обувки Adidas Kantana If3000
179 лв.
гр. София 8 Декември в 17:58
Рокерски ботуши кубинки боти
50 лв.
гр. София 7 Март в 09:59