Тази обява е неактивна!

Фиточай с горска върбовка и маточина, 30 п.

Цена: 17,80 лв.
Състояние: Ново
Доставка: За сметка на купувача

МЪЖКИ ЧАЙ
Бори се с безсънието и стреса.
Билковият чай отлично успокоява и релаксира, помага за лечение на депресия и безсъние​​. За съжаление, много билки, които имат успокояващ ефект, понижават потентността. Билковият чай на TianDe с кипрея и мелиса /маточина/ съдържа само полезни за мъжете растения!
В действителност, сънят е една от най-важните потребности на човешкия организъм. Прекараното време в сън винаги се отплаща в изобилие! Добрият сън позволява по-лесно да чувстваш, да мислиш и действаш, дава ни възможност да оптимизираме нашия дневен енергиен потенциал и способност да се справяме със стреса. Според някои западни експерти, до 70% от заболяванията са свързани с емоционален стрес.
Билките, включени в продукта, помагат на организма да възстанови бързо силите си, да хармонизира енергийния и физически потенциал, облекчава раздразнителност, подпомага заспиването и подобрява качеството на съня. Билковият чай ​​ще ви осигури една добра почивка възстановяваща силите, ще укрепи имунната система.
Ефект от билковия комплекс:
перфектно успокоява и отпуска;
премахва безсъние;
допринася за бързо заспиване;
засилва потентността;
укрепва имунитета;
намалява симптомите на депресия
Състав:
Корени и коренища на левзея, кипрея, листа от френско грозде, мелиса /маточина/, стъбла и цветове на курилски чай, мащерка, дяволска уста.
Билките маточина, мащерка, дяволска уста има седативно, спазмолитично, болкоуспокояващо, хипотензивно, антистрес действие.
Листата от френско грозде /касис/, стъбла и цветове на курилския чай са източник на естествени витамини, имат тонизиращ ефект.
Начин на употреба:
1 филтър пакет (1,5 г), се залива с чаша вряла вода (200 мл) в продължение на 10-15 минути, после изцедете. Редовно приемайте по 1 чаша 1 път на ден по време на хранене. Продължителност на курса може да бъде неограничен. Може да се комбинира с повечето програми за лечение.
Противопоказания:
Свръхчувствителност към компонентите на продукта.
Допълнителна информация:
Съставът на всички чайове "Мъжко здраве" е хармонично съчетание на подбраните билки, който съдържа естествени витамини, ензими, минерали и органични киселини. В основата на всички напитки е горската върбовка /кипрея/, която облекчава болка от различен произход, възпаление, повишава потентността, повишава имунитета, прогонва токсините от тялото, подпомага при безсъние, анемия, инфекции, настинки, освежава, успокоява и подобрява състоянието на косата. Горската върбовка съдържа фитостероли, танини и флавоноиди, които оказват профилактично и лечебно действие при възпаление на простатата, уретера, в първи и втори етап на аденом на простата
Редовна цена 19.80 лв.

Сподели обявата



Обява №84311 Преглеждания: 430 Добавена: 3 Декември в 17:41Обновена: 21 Април в 06:42

Подобни обяви

Професионален кожен куфар с гримове с немско качество на 3 етажа
74 лв.
гр. София 29 Ноември в 20:10
Голям метален куфар с гримове с немско качество
93 лв.
гр. София 29 Ноември в 20:02
Куфарче с гримове с немско качество в черен цвят
46 лв.
гр. София 29 Ноември в 19:50
Комплект Четки за Грим в Бяло с Несесер
27 лв.
гр. София 19 Януари в 14:40