Ендолутен - пептиди на епифизата, 20 капсули

Цена: 164,50 лв.
Състояние: Ново
Доставка: За сметка на купувача

ЗЛАТЕН СТАНДАРТ ЗА ДЪЛГОЛЕТИЕ!
Комплекс от пептидни фракции, получени от шишарковидната жлеза (епифизата) на млади животни. Изолираните пептиди притежават избирателно действие върху клет­ките на невроендокринната система, нормализират метаболизма в клетките на епифи­зата и секретирането на мелатонина, регулират хормоналния обмен, оказват регулаторно действие на епифизата, в часност и на  организма като цяло. Епифизата играе ролята на невроендокринен преобразувател, който отговаря на нервните импулси за изработване­то на хормони. Епифизата регулира циркадните (денонощните) биологични ритми и био­химичните процеси, които протичат в организма по време на редуването на сън с бодро състояние.
От функционирането на епифизата в границите на физиологичната норма пряко зависи здравето на репродуктивната и невроендокринната система, защитата на организма от развитието на онкопатологии, антиоксидантната защита, изработването на ендогенен мелатонин – хормона на дълголетието и жизнената сила, който се синтезира в тьмната част на денонощието. Ако синтезът на мелатонин се извършва според нормата, хормоналният статус на организма е стабилен, а това означава, че на нивото на здрав организъм функционират ендокринната, имунната, репродуктивната и нервната система, без патологични промени върви процесът на пролиферация и диференциране на клетките, което намалява риска от развитие на онкологични заболявания. Ако обаче епифизата не се справя с функцията си, изработва недостатъчно количество мелатонин и други хормони, става разбалансиране в работата на всички системи и органи.
Ендолутенът е едно от най-ефективните средства за увеличаване на продължителността на живота и за забавянето на процесите на преждевременно остаряване, тъй като играе ролята на индуктор на ендогенен мелатонин в човешкия организъм. Под действието на ендолутена синтезът на мелатонин се активизира до физиологично оптимални стой­ности от нивото на здравия организъм.
В днешно време въпросът за недостатъчното изработване на мелатонин се решава просто – чрез предписването на препарати, които го съдържат. При прилагането на такива хормонални препарати трябва постоянно да се извършва динамичен контрол на състоянието, да не се допуска предозиране. За съжаление при приемането на екзогенен мелатонин може да се сблъскаме и със синдрома на отмяната: след отмяната на препарата състоянието може да се върне на изходното ниво преди момента на прилагането и да се придружава с появата на симптоми, които влошават самочувстви­ето, каквито преди това не са били наблюдавани. В този случай възстановяването на хормоналния статус и баланса в работата на органите и системите ще изисква продъл­жително време и сили. Гореизброените явления са обусловени от това, че мелатонинът е екзогенен, синтетичен, а не ендогенен, който се изработва от човешката епифиза.
До настоящия момент продължават проучванията на влиянието на екзогенния мелатонин върху организма. На фона на неговото положително въздействие все по-често се поя­вяват данни, които не позволяват да се характеризират еднозначно мелатонинсъдържащите препарати: немного отдавна учените в САЩ констатираха, че тези препарати може да активизират развитието на някои заболявания (тумор на мозъка, лимфом).
Ендолутенът възстановява синтеза именно на ендогенен мелатонин. Пептидите на епифизата, които влизат в състава на ендолутена, са идентични на тези, които изработва здравият човешки организъм, и по тази причина не може да има предозиране, нито странични действия. Това е потвърдено с дългогодишни проучвания и експерименти. Ендолутенът възстановява продукцията на мелатонин само до физиологичната норма, има биорегулиращо действие и привежда в равновесие жизнените процеси в човешкия организъм.
ПРЕПОРЪЧВА СЕ ЗА
нормализиране на всички циклични процеси в организма; синхронизиране на биологическия часовник; нормализиране на работата на половата система и повишаване на фертилността; повишаване на имунитета; профилактика на преждевременното стареене и увеличаване на продължителността на живота
 
НАЧИН НА УПОТРЕБА
За лица над 18 г. – по 1-2 капсули 1-2 пъти дневно по време на хранене. Продължителност на приемане – 1-3 месеца.
Целесъобразно е да се проведе повторен курс след 1-3 месеца.
Редовна цена - 175.00 лв.

Сподели обяватаОбява №81139 Преглеждания: 62 Добавена: 22 Ноември в 17:57Обновена: 6 Януари в 07:52

Други предложения

Силикон латекс за нокти - 5 лв.
5 лв.
гр. София 7 Декември в 11:00
Професионална Четка за грим
12 лв.
гр. София 18 Август в 08:31
Възстановяващ серум Dior One Essential 50 мл.
120 лв.
гр. София 11 Септември в 16:39
Намаление Нова електрическа пила за пети Шол с диамантени кристали
11 лв.
гр. София 30 Август в 17:13
шампоан с чесън
8 лв.
гр. София 24 Юли в 13:28

Популярни търсения: Ендолутен - пептиди на епифизата, 20 капсули, продавалник, bmw, nike, alo bg, mercedes, prodavalnik, олх бг, обяви, апартаменти, bazar bg, къща, коли, olx bg, колело, базар бг, ало бг, adidas...