Кутия за аксесоари Korda Compac Organiser Безплатна доставка до офис н

Кутия за аксесоари Korda Compac Organiser Безплатна доставка до офис н

Цена: 58 лв.
Състояние: Ново
Доставка: За сметка на продавача

Кутия за аксесоари KORDA COMPAC Organiser Безплатна доставка до офис на Еконт или Спиди!
Размери на кутия Compac Organiser - 290х170х120мм.
*Цената е само за кутията с тавичката. Аксесоарите от снимките не са включени.
Всички кутии от гамата COMPAC са произведени от EVA материал. Те са изключително леки, издръжливи и водоустойчиви и са със "заварени" шевове. Всеки елемент в диапазона може да бъде достъпен отгоре чрез двупосочен цип и се отваря по начин, който ви позволява да виждате всичко вътре, плюс това капака има и вътрешен мрежест джоб с цип за задържане на всичко, от което се нуждаете с незабавен достъп.
Има достатъчно място за по-големи елементи като маркери, нашата PVA Funnel Web система, Krusha, Kutter, Zig Line, Zig Floats и всякакви други елементи, които се съхраняват в дъното на системата под подвижната тава, която стои спретнато отгоре. Тази тава е специално проектирана да побере предмети като куките Kamakura, всички квадратни макарички на Korda от поводните влакна, плюс кутии за аксесоари. Два от делителите могат да бъдат премахнати, за да може да съхранява нещата както предпочитате.
Разполага и с голям мрежест джоб с цип в капака, който от вътрешната сис трана има още четири малки отделения, идеални за съхранение на пакети с по-малки предмети, като вирбели, Kickers, конуси и други подобни.
Подобно на всички други кутии в COMPAC серията, тази също е направена от висококачествен, издръжлив, лек EVA материал. Разполага с цип, прозрачен капак, за да гарантира, че съдържанието остава сухо, докато е лесно достъпен. Също така има и дръжка, която ви позволява да я вземете и да я преместите лесно.
За поръчки моля на лично съобщение или на номер 0888053565!
Артикула може да се види и в шаранджийски магазина Carp Mojo в Плевен!

Сподели обяватаОбява №252405 Преглеждания: 157 Добавена: 22 Февруари в 12:16

Подобни обяви

Инструмент Ridgemonkey Multi Tool
20 лв.
гр. Плевен 22 Февруари в 12:18
Ножица за плетено влакно Katran
20 лв.
гр. Плевен 22 Февруари в 12:20
Комплект клипс за олово Ridgemonkey Connexion UNI Lead Clip 5бр
17 лв.
гр. Плевен 23 Февруари в 09:55