Тази обява е неактивна!

Офиси под наем в Делови Център Пловдив - етаж 3

Офиси под наем в Делови Център Пловдив - етаж 3

Цена: 789 лв.
Вид строителство: Друго
Етаж: 3
Квадратура: 68

Съществена част от нашия инвестиционен портфейл е бизнес сградата Делови център Пловдив -
Сградата е открита на г. и се утвърди като бизнес сграда от най - висок клас като техническо изпълнение, местоположение и авторитет. Собственици и наематели са банки, адвокатски и нотариални кантори, финансови институции, консултански фирми, счетоводни къщи и др.
Сградата е с елегантен неокласически екстериор, с изключително добро местоположение - в идеалния център на Пловдив, до пл. Съединение, Историческия, Археологическия музеи, Съдебната палата и Прокуратурата. Офисните помещения са разположени от 3 до 6 етаж, завършени до ключ.
Бизнес сградата е от административен тип клас А, с осем надземни етажа и един подземен, свързани с два луксозни асансьора OTIS, централна термопомпена инсталация и връзка с ТЕЦ (за резервно отопление). Всяко помещение е с отделни измервателни уреди: топлостудомер, електромер и водомер, което гарантира заплащане на реално ползваните консумативи от всеки наемател.
Сградата е сертифицирана за енергийна ефективност категория А.
Комуникационен модел: Пасивната телекомуникационна инфраструктура е категория 5е, с 20 - годишна златна гаранция от ADC KRONE – Германия. Към сградата е подведена медна и оптична преносна среда. Хардуерните устройства са от висок технологичен клас - телефонната централа е най - високият клас на Panasonic, последно поколение хибридна телефонна система от модулен тип. Активното оборудване - рутери и комутатори са на световния лидер Cisco. Предлаганият интернет е от типа «широколентов бизнес интернет» с много високи показатели за качество.
Бизнес сградата е с висока степен на сигурност, постигана чрез:
- денонощна физическа охрана, осъществявана от охранителна фирма със солидна репутация;
- комплекс от технически средства, в т. ч. 24 - часово видео наблюдение.
Достъп с автомобил – зад сградата се намират 2 големи паркинги за около 400 автомобила.
Фасилити мениджмънтът се осъществява от специализирано дружество Делови център Пловдив ООД.
Ресторант «Сол & Пипер» се намира на втория етаж и със своята изключителна кухня и изискана нетрадиционна обстановка е предпочитано място за делови обяди и вечери от бизнес средите на града.
Сградата е с утвърден имидж като местоположение и авторитет, като собственици и наематели са банки, адвокатски и нотариални кантори, финансови институции, консултански фирми, счетоводни къщи и др.
НАЕМНАТА ЦЕНА Е БЕЗ ДДС!!!

НОВИЗ АД НОВИЗ АД
гр. Пловдив, Център
ОБАДИ СЕ

Сподели обявата



Обява №244707 Преглеждания: 8299 Добавена: 6 Април в 08:11Обновена: 17 Май в 10:34

Подобни обяви

Давам под наем офис на централен булевард
450 лв.
гр. Пловдив 29 Септември в 14:14
Давам под наем офис на централен булевард
450 лв.
гр. Пловдив 18 Януари в 11:58