Оторизиран сервиз Саеко Делонги продава Кафе машина Saeco Vienna Digit

Оторизиран сервиз Саеко Делонги продава Кафе машина Saeco Vienna Digit

Състояние: Използвано
Доставка: За сметка на купувача

Оторизиран сервиз Саеко Делонги продава Кафе машина Saeco Vienna Digital, която е лесна за почистване, компактна, надеждна и здрава.
Оторизиран сервиз на саеко и Делонги съм, работя само с нови резервни части, машините са в отлично състояние с гаранция, осигурен и след гаранционен сервиз!!! На пазара е пълно с измамници, не купувайте машини от измислени търговци които дават устна гаранция от 6 месеца - всичко е измама, като видите машина без ГАРАНЦИОНЕН СТИКЕР - не я купувайте. Много хора изгоряха с повредени машини, които идват за ремонт и по някога частите са на стойност повече от колкото са купили машината. Повечето продавачи се кълнът, че машините са им направили пълна профилактика, а нищо не е направено, като видите не измита машина не я купувайте - рискова е много. Желая ви здраве и успех.
Кафемелачката в тази еспресо машина е специално калибрована при производството, за да се добие правилната екстракция на еспресо кафе с каймак. Може да приготвите еspresso лесно и бързо само с натискането на един бутон, само за миг. Всички машини имат ГАРАНЦИЯ и осигурен гаранционен и след гаранционен сервиз. Saecoexellent сервиз номер 1 с най-добра поддръжка и профилактика, най-ниски цени за ремонт на Вашата машина, резервни части за кафе машини др. Ново-предлагаме изкупуване на Вашата стара кафе машина, без значение дали е работеща. Изпращам с еконт с направена застраховка и с 20 процента по-евтина доставка с опция преглед и тест. Може да върнете стоката след прегледа ако не ви хареса. Доверете се на коректните лоялни търговци. Продаваме на дребно и на едро, зареждаме магазини.

Сподели обявата



Обява №234625 Преглеждания: 1000 Добавена: 2 Май в 14:38Обновена: 14 Януари в 17:39

Подобни обяви

Продавам кафемашина Delongi
25 лв.
гр. София 1 Октомври в 23:31
De Longhi Primadonna Esam6700
гр. София 14 Януари в 17:40
Автоматична еспресо машина Philips Saeco Incanto Hd8917 09 с каничка з
гр. София 14 Януари в 17:37
Продавам Delonghi Ecam 23.460 Intensa Cappuccino
гр. София 14 Януари в 17:37
Новото Saeco Incanto
гр. София 14 Януари в 17:39