Philips saeco intelia-eдин прекрасен подарък за Вашия любим човек

Philips saeco intelia-eдин прекрасен подарък за Вашия любим човек

Състояние: Използвано
Доставка: За сметка на купувача

Philips saeco intelia-eдин прекрасен подарък за Вашия любим човек!
На пазара е пълно с измамници, не купувайте машини от измислени търговци, които дават устна гаранция от 6 месеца - всичко е измама, като видите машина без ГАРАНЦИОНЕН СТИКЕР - не я купувайте. Много хора изгоряха с повредени машини, които идват за ремонт и понякога частите са на стойност повече от колкото са купили машината. Повечето продавачи се кълнът, че машините им са с пълна профилактика, а нищо не е направено, като видите неизмита машина не я купувайте - рискова е много. Желая ви здраве и успех!
Philips Saeco Intelia е компактна и лесна за управление. Нейните специалитети-еспресо и дълго кафе са наслада за всяко небце. Кафемашината е с цветен дисплей и модерен дизайн, тя ще внесе красота във всяка кухня.
Осигурен е лесен достъп до необходимите контейнери, лесно управление на настройките на машината с възможност за програмиране с помощта на символите на дисплея. Благодарение на керамичните кафемелачки кафето се смила по-равномерно, без да прегрява. (SAS) -системата за бърза пара позволява моментално разбиване на млякото, има опция за накисване на таблетката с помощта на която се извлича по-голям екстракт т. е. с минимален разход на време и усилия винаги готова да превърне всяко мечтано кафе - еspresso или cappuccino в реалност. Сега вече може да приготвите еspresso
лесно и бързо само с натискането на един бутон, само за миг, за семейството и приятелите. Всички машини имат ГАРАНЦИЯ и осигурен гаранционен и следгаранционен сервиз.
Saecoexellent сервиз номер 1 с най-добра поддръжка и профилактика!
Ново-предлагаме изкупуване на Вашата стара кафе машина (само Saeco, MIOSTAR, ROTEL, TURMIX, KONING, само роботи) без значение дали е работеща. Изпращам с Еконт с направена застраховка, опция преглед и тест.

Сподели обявата



Обява №234587 Преглеждания: 963 Добавена: 1 Май в 11:49Обновена: 14 Януари в 17:39

Подобни обяви

Продавам кафемашина Delongi
25 лв.
гр. София 1 Октомври в 23:31
De Longhi Primadonna Esam6700
гр. София 14 Януари в 17:40
Автоматична еспресо машина Philips Saeco Incanto Hd8917 09 с каничка з
гр. София 14 Януари в 17:37
Продавам Delonghi Ecam 23.460 Intensa Cappuccino
гр. София 14 Януари в 17:37
Новото Saeco Incanto
гр. София 14 Януари в 17:39