Проектиране и Изграждане на Системи за Видеонаблюдение

Цена: 1 лв.

Предлагаме Ви проектиране и изграждане на системи за видеонаблюдение.
Работим с висококачествени продукти - камери и декодери на HIKVISION.
*камери за нощно виждане, камери със звук, вандалоустойчиви камери, влагоустойчиви камери, камери разпознаващи номера на автомобили, куполни камери и др.
Гаранционен и извънгаранционен сервиз.
Готови сме да Ви съдействаме за правилен и функционален избор
на система за видеонаблюдение, отговаряща на вашите условия и
нужди.
Възможност за отдалечен достъп до камерите, използвайки интернет. Може да наблюдавате вашите камери в реално време от всяка точка на земното кълбо с вашият мобилен телефон или компютър. Може да сваляте записи, които са Ви необходими. Единственото нещо което ще ви е нужно е Wi-fi или моблилен интернет достъп.
-
Видеонаблюдението, освен че все повече навлиза в ежедневието ни, се превръща и в необходимост. Инсталираната система за видеонаблюдение на дома, офиса или в търговски обект повишават сигурността и спокойствието ни за имота и парите ни.
Какво обаче е нужно за инсталация на една система за видеонаблюдение?
На първо място трябва да изберете вида и типа камери, който искате да инсталирате. След като сте направили избор на типа камери, трябва да сте на
ясно какъв тип монтаж ще извършвате (външен или вътрешен) за да изберете подходящите модели. Не на последно място е разстоянието, което камерите трябва да снимат в нощен режим. То може да бъде до 20, 40, 60, 100 и повече метра. Минавайки по тези стъпки е време да изберете рекордер. Важно е да знаете, че рекодерът трябва да е съвместим с камерите (тяхната технология и стандарт), които вече сте избрали. Така ако искате да ползвате HD-TVI камери, то ще ви е необходим и HD-TVI ДВР рекордер. Аналогично и за HD-CVI техниката за видеонаблюдение.
Въпрос, който често клиентите пропускат да обмислят е:
Колко ще бъде максималният брой камери, които ще се инсталират в обекта?
След като сте си дали отговор на този въпрос е време да се избере рекодерър, който да отговаря на изискванията Ви за брой и видове камери.
За съдействие, не се колебайте да ни потърсите !

Сподели обяватаОбява №234155 Преглеждания: 392 Добавена: 18 Април в 08:24

Още обяви в LOT.BG

Изработка и поддръжка на онлайн магазини и уеб сайтове web site
1 лв.
гр. Стара Загора 18 Април в 08:26