Тази обява е неактивна!

Луксозна кутия за бижута Windrose

Луксозна кутия за бижута Windrose

Цена: 80 лв.
Състояние: Използвано
Доставка: За сметка на купувача

Луксозна кутия за бижута WINDROSE
Луксозна кутия за съхранение на бижута WINDROSE. Германско производство. Реномирана марка. Кутията е много запазена. Облицована е с кожа, без захабени участъци, скъсвания и наранявания. Леки следи има само по дъното. Закопчалките са метални и се заключват с шифър. В отлично състояние са и работят безпроблемно., както и останалите елементи на обкова.
Отвътре е без забележки. Предлага възможност за побиране и съхранение на едно място на всичко ценно – пръстени, обеци, гривни, колиета, огърлици, часовници и т. н.
Чекмеджетата са със фиксиращ метален механизъм, който се освобождава с лек натиск. Единствена разлика от нова луксозна кутия е липсата на 3 от чекмеджетата, но цената е повече от съобразена с това. Можете да се убедите, като видите цените на изделията с тази марка:
в интернет, където се предлага подобен артикул.
Изпращам с преглед преди плащане. Готова съм да отговоря на въпроси, мога да изпратя и още снимки, при желание. Моля за контакт само при сериозни намерения. Кутията е красива, функционална и стойностна, ще достави удоволствие на притежателката си.

Сподели обявата



Обява №225449 Преглеждания: 1077 Добавена: 30 Септември в 12:16Обновена: 13 Март в 12:47