Нов ултразвуков кучегон Double Dog Chaser и Dog Trainer

Нов ултразвуков кучегон Double Dog Chaser и Dog Trainer

Цена: 11,90 лв.
Състояние: Ново
Доставка: За сметка на купувача

Нов ултразвуков кучегон ULTRASONIC Double Dog & Cat Chaser + Dog Trainer MT - 651E
Работи на принципа на ултразвук.
Многофункционален уред съчетаващ три функции: защита от кучета и котки, трениране на кучета и джобен фенер. Това е най-хуманната защита за Вас и Вашия любимец от неприятелски настроени кучета и котки.
ПРИЛОЖЕНИЕ · ULTRASONIC DOG CHASER е предназначен за защита на всеки, който в ежедневието си има нежелани контакти с кучета и котки.
Подбран е измежду няколко други модела кучегони защото се е доказал със своята ефективност. Изпробван е десетки пъти, особено върху бездомни кучета и има ефект.
Как действа може да видите на линковете по-долу:
https: //www. youtube. com/watch?v=aJz4EqCO6fg
https: //www. youtube. com/watch?v=r-2iz8JuKEw
· ULTRASONIC DOG CHASER служи успешно за защита на Вашия домашен любимец от други кучета при разходка.
· ULTRASONIC DOG CHASER се използва като тренировъчно средство за кучета, в съчетание с устни и ръчни команди, при което успешно се преустановяват вредни навици на кучето и се възпитава за правилно поведение сред хората и у дома.
НАЧИН НА УПОТРЕБА
ULTRASONIC DOG CHASER има два бутона за трите си режима на работа:
ЗАЩИТА: Насочете устройството с ултразвуковия излъчвател към застрашаващото Ви куче и поставете бутона ЗАЩИТА (CHASER) за 1-2 секунди. Излъченият ултразвук ще бъде съчетан с мигаща светлина от двата светодиода, за допълнително подсилване на защитния ефект. Повторете действието колкото пъти е необходимо, докато получите ефект.
ТРЕНИРАНЕ: Насочете и натиснете бутона ТРЕНИРАНЕ (ТRAIN), съчетано с устна и/или ръчна команда. Повтаряйте докато кучето усвои или преустанови желания от Вас навик, според тренировъчния Ви план.
ФЕНЕР: Използвайте бутона ФЕНЕР (LIGHT), за да получите плътна и качествена светлина пред себе си от двата мощни светодиода.
· Ултразвукът действа на кучето само при наличие на директна видимост, без никакви плътни прегради между него и уреда. DOG CHASER може да бъде използван както навън, така и в затворено помещение.
· Не насочвайте уреда директно към хора. От непосредствена директна близост до човешкото ухо DOG CHASER може да увреди слуха. В този смисъл, ако DOG CHASER се ползва от дете, убедете се, че то е добре инструктирано!
· При контакт с кучета от особено опасни породи, както и с тренирани да понасят болка животни, гарантирайте своята безопасност и с допълнителни средства за защита, адекватни на ситуацията.
· Не очаквайте всички кучета да се държат еднакво при третиране със DOG CHASER. Реакцията на кучетата при въздействие с ултразвук е различна. Тя зависи от много фактори като порода, възраст, здравословно състояние, настроение. Кучето може да се оттегли незабавно, да продължи да лае от разстояние, да се свие и прикрие ушите си, да преустанови агресивността си. Уредът не въздейства на глухи кучета, но тъй като тези животни най-често не са агресивни, това обстоятелство няма практическо значение.
Прочетете инструкцията за употреба на гърба на опаковката преди да използвате.
Може да поръчате по всяко време, включително в празнични и почивни дни!
Пратките се подготвят и се изпращат по куриер, и ползвате цели 30% отстъпка по Еконт!!
С включени опции за преглед и тест преди плащане.
Траспортните разходи във връзка с доставката, евентуално връщане, както и при удовлетворени и неудовлетворени рекламации са за сметка на купувача.
Разгледайте и останалите интересни обяви от профила!

Сподели обяватаОбява №221151 Преглеждания: 44 Добавена: 13 Юни в 18:47

Други предложения

Instant Trainer - иновативна хуманна каишка повод за кучета
7 лв.
гр. София 31 Август в 07:20
Терариуми терариум аквариуми аквариум
25 лв.
гр. София 25 Юни в 08:31
Транспортна кутия клетка за домашни любимци куче котка животни
20 лв.
гр. София 21 Април в 13:18
Професионален сешоар за кучета и котки Professionnal Grooming Vivog SC
450 лв.
гр. София 1 Юли в 10:21
Най - изгодно Instant Trainer - нова хуманна каишка повод за кучета
7 лв.
гр. София 19 Октомври в 10:00

Сайтове за обяви - Базар БГ - Олх бг - Мобиле бг - Bazar BG - Olx bg - Карс бг - Джобс бг - Имот бг - Продавалник