30 Игри с Карти

Цена: 19,99 лв.
Състояние: Използвано
Доставка: За сметка на купувача

30 ИГРИ С КАРТИ
АНАЛИЗИ, ПРАВИЛА, ЛОГИКА
Станете виртуоз в игрите с карти като се научете как да играете на най-популярните игри с карти. Книгата обхваща по голяма част от игрите с карти като изцяло е насочена към развитието на интелекта към широк кръг читатели. В нея ще намерите много практични занятия както и много нови и различни методики и стратегии за игрите с карти.
В книгата подробно са описани правила на всяка една от игри както и са разработени стратегии като са представени обяснителни графики и диаграми за по бързото и лесно усвояване. Книгата обхваща повече от 30 различни игри на карти като най популярните от тях са Детски игри, Пасртра, Черен петър, Война, Карето, Домино, Сто, Рум, Съ-седски игри, Сантасе, Руска трупа, Белот, Брич белот, Вист, Блато, Трансфер, Стейман, Белекууд, Губер, Хойт, Барак, Секверници, Кралски игри, Класически Брич, Спортен брич и други.
В книгата е обърнато особено внимание на спортен бридж в които са разработени уникални техники и стратегии. В нея ще откриете най-добрите стратегии и практически указания и как да узнаете какви карти държи вашият опонент. За по голямо удобство на читателя е направен биографичен анализ на специалните термини който се полазват в игри на карти.
Информацията в книгата е поднесена по най-достъпният начин за четене и възприемане която може да се ползва като ръководство за игрите с карти. Откриете нови знания и възможности за създаването на печеливши стратегии които умело ще ползвате в игрите с карти.
Книгата е подходящ подарък за малки, големи и възрастни почитатели на игрите с кар-ти.
Belot, Белот

Сподели обяватаОбява №219131 Преглеждания: 142 Добавена: 29 Април в 12:15

Други предложения

Съновник - Мария Благоева - 20% Промоция
14 лв.
гр. София 10 Юли в 20:11
Грета Гарбо Романът на един живот - Антони Гронович
6 лв.
гр. София 22 Септември в 02:45
Виктор Юго Избрани произведения
50 лв.
гр. София 3 Юни в 06:20
Джон Стайнбег Избрани творби в три тома. Том 2
10 лв.
гр. София 2 Юни в 15:34
Селска мъка - Илия Иванов Димитров Басернишки
5 лв.
гр. София 22 Септември в 02:49