Тази обява е неактивна!

Пробуждащ крем за лице Oceanum от Фаберлик

Пробуждащ крем за лице Oceanum от Фаберлик

Цена: 34,99 лв.
Състояние: Ново
Доставка: За сметка на купувача

Oceanum е уникална съвместна разработка на лабораториите Faberlic и BiotechMarine- Франция.
събуждащ крем за лице
Изпълва кожата с жизненост.
Водният баланс се издига.
Подобрява тонуса и микрорелефа.
резултат strong: кожата ви е свежа, сияйна и кадифена!
ASPAR AGE strong е активен комплекс от редки кафяви водорасли Asparagopsis Armata. Той предпазва младите клетки от вредния сигнал на застаряващите клетки, активира производството на енергия от клетките на кожата, стимулира синтеза на колаген.
strong органичният комплекс от морски минерали (Cu, Zn и Mg) лесно се абсорбира от кожата. Активира метаболитните процеси в клетките, увеличава интензивността на енергийния цикъл, стимулира синтеза на протеини. Събужда уморената кожа и задейства инерцията на младостта.
strong Novaftem-O2 осигурява оптимален прием на кислород и хранителни вещества за по-добра жизнена активност на клетките на кожата.
Запознайте се със серия от грижи, вдъхновени от океана! Разгадаваме тайните на дълбините, за да осъществим мечтата на милиони жени – да победим стареенето. Oceanum е грижа против стареене за лице и тяло, съвместно разработена от Faberlic и френската лаборатория BiotechMarine.
Каква е особеността на серията? Тайната на клетъчната комуникация е разкрита. Увредените, свързани с възрастта клетки предават на други токсичен сигнал, което ги кара да се разпаднат. Това се нарича вирусно стареене, но за щастие може да бъде спряно! На помощ идват естествените съставки, извлечени в дълбините на океана.
Комплексът Aspar AGETM от редки кафяви водорасли и морски минерали блокира токсичния сигнал и пречи на верижното стареене. В лабораторията Faberlic формулата Aspar AGETM е обогатена с активен кислород, за да достави ценни съставки дълбоко в кожата. Така възникна линията на луксозните средства Oceanum-мощен тласък на младостта и енергията!
Лекият концентрат за кожата около очите (0941) изглажда бръчките, намалява тъмните кръгове, връща еластичността и блясъка на кожата.
Събуждащият крем (0940) забавя промените, свързани с възрастта, създава матово излъчване. Обновява, изпълва кожата с енергията на океана.
Крем-маска "хранене" (0942) оптимизира нощното възстановяване – намалява признаците на умора на кожата, връща й тонус и еластичност.
Морският еликсир (0943) съдържа комплекс от активни съставки в максимална концентрация. Ултратънката текстура запълва неравностите на микрорелефа и дълбоко подхранва. Подобрява действието на събуждащия крем и крем-маска.
Освежаващ крем за тяло (0944) незабавно успокоява и освежава кожата, трайно овлажнява, обгръща тялото с флорален и морски аромат.

Сподели обявата



Обява №218361 Преглеждания: 1035 Добавена: 5 Април в 15:25Обновена: 13 Май в 18:51