Тази обява е неактивна!

Кислороден препарат за петна Extra Oxy от Фаберлик

Кислороден препарат за петна Extra Oxy от Фаберлик

Цена: 9,79 лв.
Състояние: Ново
Доставка: За сметка на купувача

Вече няма да е нужно да носите дрехите си на химическо почистване! Новите препарати против петна ще позволят да отстраните дори остарели петна!
Течният кислороден препарат за премахване на петна Extra Oxy е разработен съвместно с немската компания Rohm & Werner* с отчитане на иновациите в областта на професионалните средства за изпиране. Създаден на основата на екологична кислородна белина и мощен комплекс от природни ферменти
Ефективен за премахване на петна от различно естерство (пот, трева, кръв, пладове, сок, чай, кафе, вино, мазни сосове, хранителни продукти, козметика, йод, масло, смола и др) от бели и цветни тъкани.
Не съдържа оцветители и ароматизатори.
Не съдържа хлор и фосфати.
Усилва действието на праха против сложни и застарели петна от всякакъв тип.
Отстранява замърсявания дори при ниски температури на изпиране.
Подходящ за бели и цветни тъкани.
Безопасен за тъканите.
Може да се използва за почистване на килими, тапицерии на мебели, а също и за почистване на кухненски повърхности, чаена и кафена посуда, следи от танин и кофеин.
* Rohm & Werner са специалисти в изработването на професионални средства - високоефективно концентрирани средства, отговарящи на изискванията на европейския пазар и на принципите на устойчивото развитие и безопасност за човека и околната среда. Roh, und Werner GmbH се явява член на A. I. S. E., Международната асоциация за миещи и почистващи средства, обединяваща отговорни производители, следващи принципите на производство с грижа за потребителите и околната среда (Хартия 2020+).
Можете да комбинирате и с други продукти за дома и семейството от актуалния ни каталог:
За контакти: пишете ми на лично съобщение или се свържете с мен по телефона.

Сподели обяватаОбява №216856 Преглеждания: 1102 Добавена: 5 Март в 22:13Обновена: 17 Май в 00:19

Подобни обяви

Аксесоари за почистване на дома от Фаберлик
6 лв.
гр. Радомир 28 Септември в 17:33