Стани част от екипа

Стани част от екипа


НЯКОЛКО ДУМИ ЗА НАС
Ние сме екип от физически лица, професионалисти в най-различни сфери, които развиват собствен бизнес и са част от групата на Форевър. Всеки от нас си поставя индивидуални цели, които се стреми да постига с много труд и постоянство. Обменяме добри практити, развиваме се, забавляваме се и се стремим да предоставим добавена стойност към всяко едно запитване от ваша страна.
КАКВО НИ ОТЛИЧАВА КАТО ЕКИП?
Отношение към клиента – стремим се да предложим най-подходящия продукт или комбинация от продукти, според вашите нужди и възможности. Нашата цел не е да осъществим еднократна и/или незабавна продажба. Ние целим да Ви предоставим решение на проблем или въпрос, който предварително сме съгласували с екипа и сме сигурни, че това ще удовлетвори вашите нужди.
Отношение към нашитие бизнес партньори – стремим се да изградим екип от представители, мотивирани да изградят свой бизнес, като разликата между нас и многобройните екипи на най-различните компании в сферата се свежда до няколко основни принципа:
Ние сме реалисти – „не носим розови очила“ и няма да ви обясняваме колко прекрасен е станал света, с колко свободно време разполагаме и какви невероятни доходи генерираме, след като сме станали част от компанията. Да, практически това е възможно, но повярвайте ни необходими са много труд и постоянство, необходимо да е излезем от „зоната си на комфорт“ и ежедневно да надграждаме своите знания и умения във всяко направление (бранш, продажби, комуникация, личностно развитие и други).
Не работим само с „успешните“ – част от нас имат възможност да отделят повече време от другите членове на екипа, други не толкова. Да, логично е тези хора да се развиват по-бързо, но следва ли да фокусираме усилията си само върху тях? Тук няма верен или грешен отговор! Работим с тези от Вас, които имат желание да бъдат част от този екип и ще помогнем на всеки, според възможностите си.
Работна среда с огромен потенциал – екипът ни е създаден от хора, в различни възрастови групи, заети в най-различни браншове, от най-различни градове или държави. Голяма част от тези хора са приели „предизвикателството“, като втора работа. Разбира се има и такива, които с времето да изградили своя бизнес и в момента не е необходимо да продължават да работят за компания, различна от Форевър Ливинг Продъктс. При нас можете да запознаете с хора, заети в браншове като маркетинг, застраховане, банкиране, продажби на едро и дребно, търговкси представители, хора заети в сектор услуги, държавни служители и т. н. Не знам дали осъзнавате потенциала на подобен екип, но всички заедно можем да си бъдем много полезни, като не говорим единствено за съвместния ни бизнес.
АКО ИМАТЕ ЖЕЛАНИЕ ДА СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ ТОЗИ ЕКИП СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ.

ОБАДИ СЕ

Сподели обяватаОбява №216134 Преглеждания: 226 Добавена: 14 Февруари в 19:16

Други предложения

Маркетингови проучвания срещу заплащане
5 лв.
гр. София 29 Ноември в 12:58
Търсим търговски представители в директният маркетинг
гр. София 20 Ноември в 15:17
Tърсим студенти и студентки от цялата страна за почасова работа
1 000 лв.
гр. София 6 Март в 12:05
Calivita - Бъдете здрави и щастливи
30 EUR
гр. София 7 Юли в 20:33
Работа за всеки
1 500 лв.
гр. София 24 Ноември в 06:00