Търсим търговски представители в директният маркетинг


Търсим търговски представители в директният маркетинг на хранителни добавки от Америка Natural Vitality.
Мечтаеш за гъвкаво работно време? За независимост и допълнителни доходи? За собствен бизнес? Natural Vitality е тук, за да ти даде шанса да намериш именно такава работа! Това е твоята възможност да имаш допълнителни доходи, да бъдеш независима и да разполагаш с много свободно време. Разгърни потенциала си, като същевременно се забавляваш. Да работиш за себе си е вдъхновяващо!
Стани представител на Natural Vitality и се възползвай от цяла палитра специални оферти! Спестяваш винаги, когато поръчваш продукти, защото всеки представител получава до 30% отстъпка от цените в брошурата, при поръчка над определена стойност. Natural Vitality ти помага да оптимизираш максимално месечните си доходи.
В Natural Vitality улесняваме старта на работата ти максимално, като ти даваме уникалната възможност да получаваш повече, като имаш много свободно време. Да станеш представител на Natural Vitality е лесно и бързо - единственото нужно е да се регистрираш. Усилената работа ще ти помогне да се развиваш със завидно темпо и да станеш Лидер на екип си.
Реализирай мечтите си! Бъди независим/независима, като станеш лидер и ръководиш свой екип. По този начин ще развиеш собствен бизнес и ще започнеш да получаваш стабилни допълнителни доходи, като работиш за себе си. Така ще печелиш повече и ще помогнеш на още хора да спечелят от работата като представители на Natural Vitality. Не забравяй, че няма невъзможни неща - всичко зависи от теб самият!

Сподели обяватаОбява №212510 Преглеждания: 404 Добавена: 20 Ноември в 15:17

Други предложения

Стани част от екипа
гр. София 14 Февруари в 19:16
Работа за всеки
1 500 лв.
гр. София 24 Ноември в 06:00
Надомна работа подходяща за майки ученици студенти
1 500 лв.
гр. София 20 Ноември в 17:21
Маркетингови проучвания срещу заплащане
5 лв.
гр. София 29 Ноември в 12:58
Calivita - Бъдете здрави и щастливи
30 EUR
гр. София 7 Юли в 20:33