Ново Гривна с естествени камъни - Lapis Lazuli

Цена: 10 лв.
Състояние: Ново
Доставка: За сметка на купувача

Ново! Гривна с естествени камъни - Lapis Lazuli.
Лапис лазули има много ярка и позитивна енергия, която има благоприятен ефект както върху носителя на камъка, така и върху хората около него. Той създава невидима защитна бариера между собственика и хората, които му желаят злото, като пренасочва негативната енергия към този от когото е дошла. Лапис лазули привлича късмет и просперитет в живота на своя собственик, помага да се постигнат нови кариерни висоти и да се реализира в избраната професия. За жените е полезно да носят този камък, ако искат да привлекат любов и щастие в живота си и в същото време да се предпазят от завист, лоши очи, щети и клюки. Камъка стимулира промяната. Ако човек иска, но се страхува да промени нещо - да се раздели с миналото, за да направи място за новото, тогава лапи лазули му дава увереност и решителност, които ще му помогнат да направи скок в неизвестното. Това може да се отнася за абсолютно всяка сфера: промяна на работата, вид дейност или място на пребиваване, промени в личния живот. Смята се, че съзерцаването на лапис може да подобри зрението - ако искате да увеличите остротата на зрението си, погледнете камъка 5-6 пъти на ден в продължение на 7-10 минути. След работа с компютър, синият кристал ефективно облекчава напрежението от уморени очи. Той насърчава подмладяването на целия организъм, като стимулира обновяването му на клетъчно ниво.
Минералът дава мъдрост, помага за вземане само на правилни решения, за които човек в последствие няма да съжалява. Lapis lazuli също е много ценен от творческите натури, които работят по вдъхновение. Носенето на амулети от „небесния“ скъпоценен камък носи поток от нови мисли и идеи и не позволява да се разсейвате, повдига настроението и творческия импулс.
Той ще ви помогне да насочите живота си в по-добра посока - ще откриете нови способности и интереси, ще укрепите истинските приятелства и любовни връзки. Lapis lazuli помага за привличане и поддържане на вярност в чувствата в продължение на много години и укрепва семейството.

ОБАДИ СЕ

Сподели обявата



Обява №211988 Преглеждания: 801 Добавена: 12 Ноември в 16:13Обновена: 21 Ноември в 21:00

Подобни обяви

Ново Гривна с естествени камъни - Малахит
15 лв.
гр. Русе 21 Ноември в 21:00
Ново Гривна с естествени камъни - Тюркоаз и Хематит
20 лв.
гр. Русе 2 Ноември в 09:36
Ново Гривна с естествени камъни - кварц
15 лв.
гр. Русе 21 Ноември в 21:01
Ново Гривна с естествени камъни - Тюркоаз
15 лв.
гр. Русе 21 Ноември в 21:00
Ново Гривна с полускъпоценни камъни - Аметисти
20 лв.
гр. Русе 22 Септември в 21:52