Трактор - Chery

Трактор - Chery

Състояние: Нов

CHERY RD254-A е малогабаритен колесен трактор с приложение в малкото и средно селско стопанство - оранжерийно производство, зеленчукопроизводство, овощарство, лозарство, животновъдство.
1. ДВИГАТЕЛ: 3-цилиндров дизелов с директно впръскване изработен по технология на PERKINS, мощност 25к. с., с подгряване и водно охлаждане.
2. ТРАНСМИСИЯ: включва бързи и бавни скорости, 8 предни и 8 задни предавки лесносменяеми с помощта на реверсен лост, което предполага агрегатиране и работа с разнообразен прикачен инвентар и максимална скорост на движение до над 30км. /ч.
3. ЗАДВИЖВАЩАТА СИСТЕМА: 4х2 / 4х4 с блокаж на диференциала на задните колела, което гарантира висока теглителна сила и проходимост.
4. КОРМИЛНО УПРАВЛЕНИЕ: хидравлично със сервоусилвател на волана, осигуряващо отлична маневреност на трактора.
5. СЪЕДИНИТЕЛ: двойно действащ двудисков без влияние върху движението на силоотводния вал.
6. СПИРАЧНА СИСТЕМА: въздушна.
7. ХИДРАВЛИКА: тракторът разполага с три двойки хидравлични изводи, даващи възможност за агрегатиране на хидравлично управляем прикачен инвентар и оборудване.
8. СИЛООТВОДEН ВАЛ: обороти на въртене: 540/1000/мин.
9. НАВЕСНА СИСТЕМА: категория I, стандартна усилена триточкова с реглаж и обтягане. Позициониращо и плаващо положение.
10. СТАНДАРТНО ОБОРУДВАНЕ: включва предни балансови тежести, тежести на задните колела, ролбар за защита от преобръщане със сенник, регулируема седалка с предпазен колан, ръчна газ, ръчна спирачка, светлини, компресор за въздух, теглич, тахометър, оборотомер, датчици за температура, гориво, масло.
11. ОПЦИОННО ОБОРУДВАНЕ: към трактора може да се агрегатира оригинална челна товарачна уредба и климатизирана кабина с филтри.
12. ДОКУМЕНТАЦИЯ: CHERY RD254-A притежава всички необходими документи и сертификати за съответствие за типово одобрение на емисиите на двигателя и мерки за безопасност за свободна продажба и регистрация в Европеския съюз, което означава че може да участва по мерките за субсидиране по Програмата за развитие на селските райони.
13. ГАРАНЦИЯ: всички трактори с марката CHERY се предлагат с 2г. гаранция на двигател, трансмисия и ходова част. На склад се поддържат оригинални резервни части както и осигурено гаранционно и извънгаранционно обслужване.
НАЛИЧЕН В БАЗАТА НИ!!!

Сподели обяватаОбява №210104 Преглеждания: 234 Добавена: 11 Октомври в 12:07Обновена: 14 Април в 10:12

Други предложения

Брана Навесна Дискова V-образна
гр. Търговище 14 Април в 10:19
Steyr Terrus CVT - модел 6250
гр. Търговище 14 Април в 10:17
Аспирационна система
гр. Търговище 14 Април в 10:16
Картофовадачка Навесна
гр. Търговище 14 Април в 10:16
Трактор Steyr Kompakt Ecotech
гр. Търговище 14 Април в 10:14