Слънчеви Фотохроматични Очила E843-1

Цена: 129 лв.
Състояние: Ново
Доставка: За сметка на продавача

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО 3 РАБОТНИ ДНИ
Слънчеви фотохроматични очила E843-1
Производител: GOGGLE, USA
Цвят на рамката: черен мат
Mатериал на рамката: PC поликарбонат
Очилата са изцяло изработени от въглеродни фибри (поликарбонат). Плаките, изработени от поликарбонат, са не само леки, но също така и много здрави и устойчиви на надраскване. Благодарение на многослойния им характер тяхната дебелина е идеално равна, което елиминира всички деформации и зрителни нарушения.
Този материал прави рамката на очилата лека и устойчива на механични увреждания.
Стъкла: UV 400, фотохроматични
Категория на стъклата: 1-3
Слънчева трансмисия: 8-18-43%
Препоръчителна употреба: всякаква слънчева светлина
UV 400 LENS PROTECTION
Слънчевите очила с UV400 защита са създадени с цел да блокират 100 % UVA, UVB и UVC лъчи. UVA лъчите с дължина до 400 nm – тези, които се пропускат през озоновия слой, водят до придобиване на тен, но и до опасност от сериозни увреждания – на зрението и кожата. UVA лъчите с дължина до 400 nm са с най-висока концентрация в обедните часове на деня, независимо от сезона.
TRANSMATIC
Фотохроматичните TRANSMATIC лещи са специално разработени ефикасно да пасват и да се адаптират към промяната на светлината, с цел предпазване на очите от слънчевата светлина. Под влияние на слънчевата радиация, лещите се променят между категория. 1 и категория 3, S2 и S3. По този начин, потребителят ще се чувства по-комфортно при различни типове светлина.
HEAD-FIT
Технологията позволява да се регулират очилата с индивидуалната форма на главата, като се използват специални материали и технологични решения. Индивидуалното регулиране на носа и ушите при спортните слънчеви очила, изработени от интелигентни материали, не е необходимо да се контролира от специалист.
LENS CHANGE G-SYSTEM
Системата осигурява на потребителите възможността лесно да променят разнообразието от лещи, за да адаптират стъклата към действителните метеорологични условия. Goggle слънчевите очила, оборудвани с LENS CHANGE G-SYSTEM, включват най-малко една допълнителна двойка лещи и полезен твърд калъф.
PC FRAME
Поликарбонатните рамки GOGGLE са леки и устойчиви на механични повреди. Лещите, изработени от PC поликарбонат, са не само леки, но и много здрави и трудни за надраскване. Благодарение на многослойния характер на поликарбонатните лещи и дебелината им, в идеалния случай елиминират дори всички деформации и нарушения на зрението.
USEFUL PROTECTIVE CASE
Очилата са снабдени с удобно калъфче за съхранение с цел предпазване на стъклата от надраскване и механични увреждания.
CE
Слънчевите очила отговарят на всички европейски изисквания за качество и безопасност при употреба.
Една година гаранция

Сподели обяватаОбява №201814 Преглеждания: 46 Добавена: 6 Май в 16:21Обновена: 9 Юни в 09:11

Други предложения

Дамски слънчеви очила Pepe Jeans Pj5137c455
70 лв.
гр. Варна 11 Септември в 18:23
слънчеви очила бели сърца код 290720
25 лв.
гр. Варна 29 Юли в 10:35
Слънчеви очила E660-4
69 лв.
гр. Варна 8 Юни в 05:32
сини слънчеви очила с перличка
25 лв.
гр. Варна 1 Септември в 08:36
Слънчеви очила код 206191
25 лв.
гр. Варна 20 Юни в 23:13