Тази обява е неактивна!

Bluetooth 5,0 аудио приемник предавател Мини 3,5 мм AUX Стерео Bluetoo

Bluetooth 5,0 аудио приемник предавател Мини 3,5 мм AUX Стерео Bluetoo

Цена: 14 лв.
Състояние: Ново
Доставка: За сметка на купувача

Подробности:
Изключително преносимият и лек безжичен аудио предавател / адаптер за приемник е идеалното безжично аудио решение за широк спектър от ситуации и приложения.
3 в 1 режим
1. Режим на предаватели (TX): Безжично предавайте аудио от вашия телевизор без Bluetooth, домашна стерео система или CD плейър към Bluetooth слушалки или високоговорители.
2. Режим на предаване на звук за компютър: Безжично предаване на звук от компютър към Bluetooth слушалка или високоговорител през usb порт, аудио кабел не се изисква.
3. Режим на приемник (RX): Безжично предавайте аудио от телефон, таблет или компютър с активиран Bluetooth до кабелните си стерео, високоговорители или слушалки.
Режим на превключване
Превключете режима чрез превключване на TX / RX превключвателя.
Метод на сдвояване
1. TX режим: TX режимът автоматично ще търси други Bluetooth приемни устройства (като Bluetooth слушалки, Bluetooth високоговорител, Bluetooth приемник и т. н.). Червената светлина мига по време на сдвояване и спира да мига след успешно сдвояване. Свържете продукта с устройство, например aTV, с 3.5 аудио кабел / RCA аудио кабел.
2. TX режим на компютър: Поставете USB в USB порта на компютъра, той автоматично ще търси други Bluetooth приемни устройства (като Bluetooth слушалки, Bluetooth високоговорител, Bluetooth приемник и т. н.). Червената лампа мига по време на сдвояване и винаги се включва след успешно сдвояване.
3. RX режим: (име на сдвояване: ZF-169 Plus) Потърсете „ZF-169 Plus“ в настройките на Bluetooth на телефона, който искате да свържете. Синята светлина мига по време на сдвояване и спира да мига след успешно сдвояване. Свържете продукта към аудио устройство с помощта на 3,5 аудио кабел.
Ултра портативно поточно захранване
ZF-169 Plus е компактен, но притежава мощен безжичен аудио стрийминг апарат, който поставя този уред за прехвърляне на аудио стрийминг на приемник / приемник ZF-169 Plus е компактен, но притежава мощни пълни възможности за безжично аудио предаване. Поставете този предавател / приемник в раница или чанта за лаптоп и го вземете в движение.
Широко съвместим с включения 3,5 мм кабел, този адаптер за предавател / приемник може да се използва широко на вашия компютър, лаптоп, домашна стерео, слушалки, смартфони, mp3 плейър, CD плейър и т. н.
Functional Обновен функционално Обикновено е необходимо да свържете аудио кабел за предаване на източници на звук, но сега, когато се използва на компютър, захранването и предаването на звук се постигат през USB порта, аудио кабел не е необходим.
【Bluetooth 5.0 + EDR】 Благодарение на актуализираната V5.0 + EDR технология, нашият безжичен аудио адаптер осигурява по-стабилна връзка с устройства и осигурява обхват до 50 фута (15 м) навън и до 30 фута (10 м), за да се свържете с тях, * Много фактори могат да повлияят на работния обхват.
【USB захранване】 Заредете го през USB порта и го свържете към аудио устройството чрез аудио кабел 3,5 мм (доставя се) по време на употреба, никога не се притеснявайте, че ще се разреди при слушане на музика.
Как да свържете компютър и слушалки
1. Уверете се, че Bluetooth устройствата не са свързани към Bluetooth слушалки и адаптер.
2. Превключете режима TX, червената лампа мига, включете Bluetooth слушалката.
3. Преместете слушалката към Bluetooth адаптера и автоматично свържете връзката.
Технически спецификации
Версия Bluetooth: Bluetooth V5.0 + EDR
Bluetooth профили: A2DP / AVRCP (само в режим на приемник)
Работен обхват: до 15 m 1 50 ft (без блокове)
Име на сдвояване (режим на приемник): ZF-169 Plus
Режим на предавател: Червен светодиод е включен
Режим на приемник: Синя LED светлина
Размери: 39 мм * 25 мм * 12 мм
Съдържание на пакета
1x адаптер за аудио предавател / приемник с Bluetooth 5.0
2 х 3,5 мм Aux кабел
1x ръководство за употреба

Сподели обявата



Обява №201121 Преглеждания: 880 Добавена: 26 Април в 08:52Обновена: 14 Юни в 18:38