Ски и сноуборд чорапи NH2 Thermolite lightgreen

Цена: 30 лв.
Състояние: Ново
Доставка: За сметка на купувача

ДОСТАВКА ДО 3 РАБОТНИ ДНИ
Ски и сноуборд чорапи NH2 Thermolite lightgreen
Производител: Nordhorn, Полша
Nordhorn е марка, която е създадена благодарение на дългогодишен опит в производството на чорапи от най-високо качество. Непрекъснатото внедряване на най-новите научни постижения, въвеждането на нови технологии и влакна, както и най-модерното плетиво правят чорапите популярни сред професионалните спортисти и сред любителите на активен спорт и отдих.
Чорапите Nordhorn се произвеждат в сътрудничество с най-напредналите производители на влакна в света (HiTech Fibre), които успешно включат иновациите си в разработването на тези продукти.
Някои от най-често използваните суровини са Coolmax ®, Thermolite ®, PRIMALOFT ®, Cordura ®, Coolmax ® freshFX, SilverFibre, Merino Вълна, бамбук и Lycra ®. Благодарение на използването на посочените влакна и внедряването на развити технологии, чорапите предпазват стъпалата и краката не само от такива фактори като температура или влажност, но също така гарантират перфектен комфорт по време на употреба.
При проектирането на чорапите са взети под внимание вида на спорта, а също и спецификата на сезона, в случай на дисциплини, които могат да се практикуват целогодишно. В резултат на това чорапите са изработени с внимание към детайла и естетиката и са съобразени с безопасността на Вашето здраве. Отговарят на нуждите на професионалните и любителите спортисти, които се грижат за комфорта и здравето на краката си и които очакват да подобрят своите резултати.
NH 2 са високотехнологични, ергономични, дишащи чорапи, предназначени за ски и сноуборд, които гарантират топлина и уют в студеното време. Вложените Thermolite® влакна спомагат извличането на влагата навън и осигуряват отлична термоизолация, като по този начин осигуряват топлинен комфорт и при екстремно ниски температури. Чорапите се адаптират перфектно към крака благодарение на двоен двусегментов скрит шев в маншета, което позволява на чорапите да се приспособят към всяка форма на прасеца. Допълнителен специален слой в задната долна част предпазва Ахилесовите сухожилия от контузии, охлузвания и наранявания. Зоните на най-голямо натоварване и натиск – пръстите и петата са специално подсилени с протектори, предпазващи от появата на пришки и мехури. Имат двоен маншет, който запазва чорапите на подходящата височина и допълнителни еластични скрити шевове за предотвратяване усукването и свличането на чорапа по време на употреба. Използваните Coolmax® фибри осигуряват отлична терморегулация, отделяне на излишната топлина и бърз транспорт на влагата, като по този начит предпазват от прегряване и при най-активните спортни дейности. На пръстите имат плосък шеф за идеален комфорт и удобство.
70% THERMOLITE®
10% COOLMAX®
15% POLIAMID
5% LYCRA®
Размер: 35-37; 38-40; 41-43; 44-46

Сподели обяватаОбява №184893 Преглеждания: 142 Добавена: 18 Ноември в 11:28Обновена: 9 Ноември в 11:31

Други предложения

Ски и Сноуборд Чорапи Nh1w Merino
30 лв.
гр. Варна 27 Януари в 10:01
Ски и сноуборд чорапи Thermolite NH2 red
30 лв.
гр. Варна 21 Февруари в 11:08
Ски и сноуборд чорапи Nh1p Primaloft
30 лв.
гр. Варна 23 Февруари в 11:34
Ски и сноуборд чорапи Thermolite NH2 blue
30 лв.
гр. Варна 24 Февруари в 09:36
Ски и сноуборд чорапи Thermolite NH2 green
30 лв.
гр. Варна 25 Февруари в 14:49